(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Sz: 8:30-13:00

Top
 

TV antenna a buszokon

TV antenna a GRAND TOURS nyaralójáratain!!!

Ki akarna lemaradni a Barátok közt vagy a Jóban rosszban történéseiről?

Ha velünk utazik utazás közben sem kell lemondania kedvenc sorozatáról!

Nem kell többé megkérni a nagyit, hogy vegye föl az aznapi részt, hiszen már a buszon, menetközben is nézhetjük az élő adást.


Az izraeli haditechnikában alkalmazott rendszer segítségével mind bel-, mind külföldön élvezhetjük a tökéletes TV adást.


Néhány szó az antenna működéséről:

Miért is emlegetjük a haditechnikát egy szórakozási lehetőséget biztosító készülék esetében? Mert a harckocsik célzó rendszerében is ugyanezt a szisztémát alkalmazzák, ez az ún. giroszkópos irányzás. Amikor egy harckocsi csövét beállítják a célra, akkor az menetközben is rajta marad, akárhogyan is billeg alatta a tank. Ezt egy giroszkópos vezérléssel, villanymotoros állítással érik el. Ugyanez a rendszer működteti a buszainkba beépített antennákat is. A buszon van egy műholdvevő készülék, amit egy giroszkópos vezérlés villanymotorok segítségével forgat, billent precízen és akárhogy mozdul a busz, azonnal korrigál, így az eredmény egy tökéletes tv adás, amit eddig csak otthon élvezhettünk.

Akadálya a vételnek, ha a műhold és a busz közé fizikai akadály kerül és nem "látják" egymást.

Ilyenek az alagutak, a Manhatttan szerű városok, sűrűn lévő magas fák az út mellett. Ezek azért akadályozhatják a vételt, mert a műhold lapos szögben helyezkedik el Európához képest.

A műholdvevő egy közönséges UPC Direct beltéri egységbe csatlakozik. Így tudjuk biztosítani a UPC Direct Medium + HBO Pack alábbi csatornáit:

Helyi csatornák: m1, m2, Duna TV, Duna II Autonómia, TV2, RTL Klub, Viasat3, STORY4, Viasat6, FEM3, Cool, ATV, Echo TV

Szórakoztató programok: Universal Channel, Comedy Central, Zone Reality, TV Paprika, PRO4

Természet- és dokumentumfilmek: Spektrum, Discovery Channel, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Animal Planet, Travel Channel, HISTORY, DoQ

Filmek: Filmmúzeum, Film+

Sport: Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports Channel, ESPN America, The Fishing&Hunting Channel, Poker Channel

Zene: MTV Hungary, VIVA, MTV Music, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance, VH1, VH1 Classic, 1 Music Channel, musiq 1, Party TV, Music Box, Nóta TV

Hírek, idegen nyelvű csatornák: CNN, Sky News, BBC World, Bloomberg, Al Jazeera English, TV5MONDE

Gyermekműsorok: Disney Csatorna, JimJam, Nickelodeon, Minimax/Animax, ducktv

+ HBO, HBO2