(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Sz: 8:30-13:00, V: zárva

Top
 

Welcome

Kedves Utasaink!

Most szeretnénk Önöket meginvitálni Törökországba, a Török Riviérára, Kusadasiba is nyaralni. Törökországot busszal felfedeztük a 80-as évek végén de akkor csak Isztanbulig jutottunk bevásárolni. Néhány éve repülővel már indítanak nyaralásokat, de busszal úttörők leszünk. Aki nem tudta megfizetni a repülős árat, vagy félt a repüléstől, az most görög árszínvonalon megteheti ezt. A felszállási helyeket is ugyanúgy felár mentesen biztosítjuk országszerte, mint a görög utaknál, hiszen ugyanaz a menetrend.

Nem lehetetlen vállalkozás, közelebb van 300 km-rel mint a spanyol Tossánk és csak 100 km-rel van messzebb mint pl. a görög Tolónk. A menetidőben kb. a görög szigetekkel megegyező, hosszabb ugyan a távolság, de míg a szigeteknél több a kompút, itt kevesebb és jó az út.

További újdonságaink, hogy tavaly – az országban egyedülállóan, az Önök érdekében - minden buszunkat felszereltük automata életmentő defibrillátorral, kiképeztük a gépkocsivezetőinket a kezelésére és izraeli haditechnikát vásároltunk műholdas TV vételre minden buszra, így élőben tudunk sok TV adást biztosítani – menet közben és külföldön is.

Természetesen várjuk Önöket az eddigi jól bejáratott nyaralóhelyeinken is. Ahol nagyobb érdeklődést tapasztaltunk, ott növeltük új szállásokkal a kapacitásunkat, mint pl. Sarti, Paralia, Nei Pori, Zakynthos és Korfu.

A mindenki által ismert görög  válság miatt a görögök szinte mindenhol árat emeltek – szerintük nekünk kell azt az adót megfizetni, amit eddig ők nem fizettek. Az € árfolyam több mint 10 %-ot emelkedett, jelenleg 310 Ft a tavalyi 270 helyett. Az üzemanyag ára az egekben – csak 2011-ben 90 Ft-ot emelkedett a gázolaj.

Így nem tudtuk elkerülni az áremelést - amit próbáltunk saját „megszorításainkkal” is - 10 % körül tartani.

Ha a válságra gondolunk, akkor azt mondanánk, előre nézzünk, ne hátra! Ha mi most hátra nézünk, akkor az utolsó szezonunk fennállásunk óta a legjobb volt, így bizakodunk 2012-ben is. Ez lesz a 21., hozzon ez a szám szerencsét mindenkinek!

Bízunk Önökben, hogy bíznak bennünk!


Nagy Sándor
ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

                                                                              Irodánk dolgozói

 ÁLLÓ SOR, BALRÓL JOBBRA:
Offra-Harsányi Eszter (értékesítõ), Kissné Papp Enikõ (értékesítõ), Berta Mária (idegenvezetõ), Kajtor Nagy Heléna (görög referens), Szabó Beáta (görög referens), Ágh Judit (értékesítő), Kovács Ákos (idegenvezetõ), Salamon Katalin (idegenvezetõ)
Imre József  (idegenvezetõ), Horváth Éva (értékesítõ), Agárdi Gábor (idegenvezetõ), Nemes Andrea (irodavezetõ), 
Simonné Vincze Erika (könyvelő), Rácz Gáborné (szállításvezetõ), Simon Anett (idegenvezető)

ÜLÕ SOR, BALRÓL JOBBRA: 
Gállné Molnár Mária (pénzügyi vezetõ); Varga Vivien (idegenvezetõ); Nagy Sándorné (ügyvezető); Nagy Sándor (ügyvezetõ); Szabó Éva (szállítási ügyintézõ), Kovácsné Tóth Borbála (rep.jegy-értékesítõ) 

 

GépkocsivezetőinkÁLLÓ SOR, BALRÓL JOBBRA:

Bánszki Lajos, Kovács Imre, Gudász Csaba, Pintye József, Móré András, Szikszai Attila, Szép Károly, Bolega Zoltán, 
Bökönyi Gábor (autószerelő)

ÜLÕ SOR, BALRÓL JOBBRA:
Szemán János, Horváth Zoltán, Nagy Balázs, Nagy Sándor (ügyvezetõ), Horváth Ferenc, Papp Lajos (telephelyvezetõ)

 

Irodánk: 4024 Debrecen, Vár utca 10.
Irodánkat már mobilon is hívhatja! 06-30-4448-348