Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső

Magyarország olyan értékeket mondhat magáénak, amelyek miatt messze földről felkeresik. Magyarország legfőbb turisztikai központjai Budapest, valamint a Balaton és környéke, de az ország számos más helyszíne is a kulturális és természeti látnivalók sokaságával várja a látogatókat. Budapestet, a "Duna gyöngyét" csodálatos panorámája miatt az UNESCO felvette a Világörökség-listára.Kedves Utasaink!

A weboldalunkon a belföldi szálláshelyeknél feltüntetett árak általános szolgáltatásokat tartalmaznak és tájékoztató jellegűek. A szálláshelyek a változás jogát fenntartják!

A szálláshelyek által kínált csomagajánlatokkal (pl. wellness csomagok, ünnepi csomagok, nászutas ajánlatok, hosszú hétvégék stb.) és akciós szolgáltatásokkal kacsolatban bővebb információt kaphatnak weboldalunkon keresztül! A szálláshelyeknél az  on-line foglalás menüpont alatt, lehetőségük van elképzeléseiknek megfelelő, személyre szabott árajánlatot kérni!

A belföldi szálláshelyekre nem vonatkoznak a Grand Tours Utazási Iroda kedvezményei! 
Megrendelt szolgáltatás lemondása esetén a szálláshely lemondási feltételei az irányadóak!Bánkút a Bükk hegység természeti adottságai révén minden évszakban csodálatos élményt nyújt az ide érkezőknek. Ahegység központjában helyezkedik el, hazánk egyik legmagasabb pontja - a Bálvány csúcs 956 méter - mellett fekszik. A környék teljes képet nyújt a Bükk hegység növény és állatvilágáról, különlegességnek számít az istállóskői barlang, a Bükk-fennsík, Szalajka völgy, szentléleki zárda rom, a dédesi vár, a csipkéskúti ménes, a Nagymező és a fennsík szélén elhelyezkedő, csodálatos kilátást biztosító "látó kövek". Bánkútról - tiszta időben - télen-nyáron láthatók az alacsony és magas Tátra csúcsai. Bánkúton vezet keresztül az országos "Kék-túra", valamint a "Vásárhelyi" emléktúra útvonala.Debrecen Magyarország második legnagyobb városa és Hajdú-Bihar megye és a debreceni kistérség székhelye; egyike az ország hét  regionális központjának. Időnként „a kálvinista Róma” néven vagy „cívisváros”-ként emlegetik.
Debrecen az ország keleti részén fekszik, 30-km-re a román határtól. Az Alföld meghatározó jelentőségű városa. Budapesttől 230 km-re fekszik. Megközelíthető az M3-as majd az M35-ös autópályákon. Budapesttel köti össze a 4-es számú főútvonal. Több irányból érkezik a vasút is.

Szedjünk közösen levendulát és gyönyörködjünk a Tihanyi Apátság panorámájában!
Időpont: 2018.06.23.
Időtartam: 1 nap
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő