Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
» Bemutatkozás
Bemutatkozás


Tisztelt Utasaink!

1994-ben vezettük be a korai befizetési (más nál first minute, ultra first minute, előfoglalási stb.) és a törzsutas kedvezményeinket, valószínűleg a magyar piacon elsőként. Most, szintén elsőként kivezetjük őket, mert nem látjuk értelmét a további fenntartásának.
Az a dolgunk, hogy ki énekeljük az Önök zsebéből a pénzt, de nem úgy, hogy kedvezményeket áruljunk és versenyezzünk a versenytársak kedvezményeivel, hiszen úgyis a végárnak és a minőségnek kell döntenie. Úgy hisszük, egy tudatos vásárlónál úgyis ezek a szempontok döntenek, és szerintünk a magyar piacon már többségben vannak a tudatosak. A tudatos vásárlónál már intő jel, ha egy iroda pl. előző évben be szeretné szedni a nyaralás összegét mindenáron (beszerzési ár alatt), mert ott komoly pénzügyi problémák lehetnek, hiszen kinek éri meg veszteséggel dolgozni, ha nincsenek gondok.
Nem látjuk értelmét a törzsutas kedvezménynek, mert évről-évre 80-90% a viszszatérő utasok aránya az ügyfeleink között, így szinte mindenkinek jár. Feles leges trükközés az árral az, ha bekalkuláljuk és utána meg visszaengedjük ezt a kedvezményt.
Nem látjuk értelmét az előfoglalási kedvezménynek, mert elvesztette azt a célt már régen, amiért létrehoztuk. Régebben intenzíven fejlesztettük buszparkunkat, és magasak voltak a bankkamatok. Mivel Önök előre és teljes összeget fizettek nekünk, így megelőlegezték a buszvásárláshoz kapcsolódó tőkét – kevesebb hitelt kellett felvenni – és értelmezhető kamatnyereségünk volt az Önöknek nyújtott kedvezménnyel szemben. Ezt betétként értékelve Önöknek is nagyobb kamatot hozott a bankinál. Mindenki jól járt. Jelenleg az eddigi 4-8%-os (másnál 15-25%) előfoglalási kedvezmények már nincsenek arányban pl. az évi 1-2%-os bankhitel kamatokkal, azaz nem éri meg – a kamat miatt – előre begyűjteni a pénzt. (Bár ha repülőgépet szeretnénk legközelebb venni, akkor visszaállítjuk!)
Amennyiben mégis maradnánk a régi rendszerben, akkor csak a korai döntés áll előnyként az adott kedvezménnyel szemben, aminek nincs valós pénzügyi előnye, ezért az elvárt árrésünkhöz, működési költségeinkhez hozzá kell kalkulálni az adott kedvezményt. A kedvezmény nélküli időszakban ez a kedvezményre kalkulált árrés extra profitot jelent nekünk, mert ha kedvezmény adással is megéri nekünk, akkor anélkül meg pláne. A kedvezményrendszer ne terhelje az árakat. Aki nem így kalkulál, az nem mond igazat.
Most robbantjuk, tisztítjuk az árakat!
Nem akarunk extra profitot. Nem akarunk a továbbiakban beszállni a mostanában nagyon elharapódzó kedvezményharcba, és inkább olcsóbb árakkal fogunk 2017- ben piacra lépni. Nem állítom, hogy mi leszünk a legolcsóbbak, mert van, aki nem újonnan vásárolt és nem Setra buszokkal dolgozik, van akinek olcsóbb szállásai vannak és van, aki nem csinál vidéki gyűjtést (vagy felárral), van akinek csak 1 járata van és Pestről indul. Azt állítom – óvatosan –, hogy hasonló szolgáltatással nem lesz lényegesen jobb ajánlata senkinek.
Az idei áraink általában annyival olcsóbbak, mintha mindenki a legnagyobb előfoglalási kedvezményt kapta volna, de csak a részvételi díj 40%-át kell fizetniük jelentkezéskor. A különböző úti célok árcsökkenésében lehet eltérés %-ban a tavalyi árhoz képest, mert volt ahol áremelés növelte, vagy jobb beszerzési ár csökkentette a díjakat.
Beszéljenek az árak, adja el az utazási ajánlatunkat az ár/érték aránya, ne a kedvezmények mértéke. Önöknek is jobb lesz – főleg ha versenytársaink is hajlandóak lesznek tiszta lappal játszani –, könnyebben tudnak helyes döntést hozni!

 
Nagy Sándor
ügyvezető igazgatóMIÉRT UTAZZON VELÜNK?
– Versenyképes ár, ár/érték arány.
– Nincs vidéki felszállási felárunk.
– Utaztatás a legjobb buszokkal.
– Folyamatosan nyomon követhetőek buszjárataink a weben gps alapúan.
– Személyesen ellenőrzött szállások.
– Online foglalás szobaszámra.
– 360 fokos szobai felvételek szobánként.
– On-line bankkártyával is fizethet.
– Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon (feláras).
– Mindenhol saját telepített idegenvezető.
– Egyes nyaralóhelyeken piaci ár alatti fakultatív programárak.
– Évi 40 000 utast szolgálunk ki.
– Huszonhatodik szezonunkat kezdjük.
– Teljes összeg befizetése után árfo lyam garanciát adunk.

MIÉRT A LEGJOBBAK A BUSZAINK?
RÖVIDEN:
– mert Setra típusúak, mely a piacvezető márka, Mercedes tulajdonban. Mercedes alapokon, de magasabb minőségre pozicionálva, mint a másik saját buszmárkájuk, a Mercedes.
HOSSZAN:
– buszaink átlagéletkora 4,5 év,
– az évjáratuknak megfelelően mindig a legutolsó biztonságtechnikai berendezésekkel újonnan vásároljuk őket (radaros távtartós tempomat vészfék funkcióval – talán nincs több ráfutásos baleset, sávelhagyásra figyelmeztető – rezegteti a vezető ülés aktuális oldalát, éberség figyelő stb.),
– a szórakoztató rendszerben élő magyar műholdas tv-adást is biztosítunk,
– minden buszban életmentő automata defibrillátor van, és a gépkocsivezetők újraélesztő tanfolyamot végeztek,
– a buszok nagyobbik részében indításgátlós alkoholszonda van,
– buszaink gps alapú nyomkövetővel vannak ellátva, és Önök vagy hozzátartozójuk a weben követhetik a mozgásukat.
 


                                                                          Irodánk dolgozói

ÁLLÓ SOR, BALRÓL JOBBRA:

Szabó Éva (szállítási ügyintéző), Szabó Valéria (könyvelő) Offra-Harsányi Eszter (értékesítő) Azizi-Horváth Éva (értékesítő), Kajtor-Nagy Heléna (görög referens), Takács Ágnes (értékesítő), Nemes Andrea (irodavezető) Dr. Csécsyné Boros Anett (pénzügyi ügyintéző), Rácz Ferenc Gáborné (szállításvezető), Matusz Anita (értékesítő) Mátyusné Salamon Tímea (könyvelő),

ÜLŐ SOR, BALRÓL JOBBRA:
Horváth Alexandra (értékesítő), Kovácsné Tóth Borbála (repülőjegy-értékesítő), Nagy Sándorné (ügyvezető), Nagy Sándor (ügyvezető), Nagy Zsuzsanna (referens), Erdős Nelli (értékesítő)

GépkocsivezetőinkÁLLÓ SOR, BALRÓL JOBBRA:

Bökönyi Gábor (autószerelő), Bolega Zoltán Papp Lajos (telephelyvezető) Szikszai Attila, Horváth Ferenc Pintye József, Rácz Gábor (gépkezelő) Szemán János, Horváth Zoltán Békési Alex (karbantartó)

ÜLŐ SOR, BALRÓL JOBBRA:
Bánszki Lajos, Szép Károly, Nagy Balázs, Nagy Sándor (ügyvezető), Furó Norbert, Csató János

IdegenvezetőinkÁLLÓ SOR, BALRÓL JOBBRA:
Alexandra Goriova (Sarti), Berta Mária (Kefalonia), Kiss László (Parga), Imre József (Tossa de Mar), Bencsik Ágota (Korfu), Salamon Katalin (Neos Marmaras), Varga Vivienn (Zakynthos–Agios Sostis)

ÜLŐ SOR, BALRÓL JOBBRA:
Czellahó Aletta (Paralia), Szakács Gabriella (Zakynthos-Tsilivi), Nagy Sándor (ügyvezető), Mester Judit (Kusadasi), Vatai Eszter (Parga)


…és, aki nem tudott ott lenni a fotózáson, de csapatunkhoz tartozik: Varga Éva (Paralia), Bihari Ágnes (Tolo), Ládi József (Sperlonga), Dezső Dominika és Monos Kriszta (Nei Pori), Gera Patrícia (Korfu-Sidari), Cseh Tamás (Porecs és Ausztria).

 

Irodánk: 4024 Debrecen, Vár utca 10.