(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Balkusné K. Éva Dátum: 2016-02-08 18:18:02
Grand Kata írta ekkor: 2016-02-07 19:52:07
Kedves Dóri! Nem tudom hol olvastad, de az id. vez. a Politis házban van elszállásolva évek óta. A csoport érkezésekor én várom a busszal érkező Vendégeket és mindenkit elszállásolok a saját házába. Délután tájékoztatást tartok a csoport tagjainak a helyi tudnivalókkal kapcsolatban. Így aztán nem a Vendégnek kell keresnie engem! Üdvözlettel: Kata
Kedves Kata! Az oldalon a házak leírásánál azt lehet olvasni, hogy a D2 az idegenvezetőé. És az online foglalásnál nem is lehet foglalni ezt a szobát. Mi mindenesetre megörültünk neki, amikor láttuk. Ezek szerint lehet, hogy csak elírás? Üdv. Balkusné Éva
Grand Kata Dátum: 2016-02-07 19:52:07
Novinics Dóra írta ekkor: 2016-02-04 19:43:42
Olvastam, hogy a telepített idegenvezető az Athéne apartmanban van elhelyezve a telepített idegenvezető. Az lenne a kérdésem, hogy az érkezéskor a többi apartmanhoz is oda megy az idegenvezető? A választ előre is köszönöm! :)
Kedves Dóri! Nem tudom hol olvastad, de az id. vez. a Politis házban van elszállásolva évek óta. A csoport érkezésekor én várom a busszal érkező Vendégeket és mindenkit elszállásolok a saját házába. Délután tájékoztatást tartok a csoport tagjainak a helyi tudnivalókkal kapcsolatban. Így aztán nem a Vendégnek kell keresnie engem! Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2016-02-07 19:47:05
Magyar Erzsébet írta ekkor: 2016-02-01 18:57:50
Kedves Kata! Egyedül - 1 főnek - miként van lehetőség utazni, szobát foglalni, és milyen árban? Válaszodat előre is köszönöm. Magyar Erzsi
Kedves Erzsi! A prospektusban és itt a honlapon a házak fülnél minden kérdésedre választ kapsz! Az első 4 és utolsó 4 hétben nem kell egyáras felárat fizetni, ha a vendég vállalja a társítást.......mivel nem tudom mikor szeretnél nyaralni így árat nem tudok mondani. Szerintem vedd szemügyre a Katalógust és ott hétre lebontva meg tudod nézni az árakat is! Remélem útba tudtalak igazítani! Abban is bízom, hogy megfelelő megoldást találsz. Sokan jönnek szólóban nyaralni és ez nem jelent gondot! Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2016-02-07 19:43:25
Szabó Ferenc írta ekkor: 2016-01-28 23:15:37
Sziasztok, érdeklődnék, hogy a Politis apartman wifi lefedettsége milyen? Köszönöm előre is.
Kedves Ferenc! A Politis háznap van egy társalgója, ott van a ruter, és ott mindig szuper a jel! A szobákban változó erősségű, mivel betonból van az egész! Üdvözlettel Kata
Dátum: 2016-02-05 07:57:26
Tisztelt Utasaink! Egy új értékesítési módszert készülünk bevezetni a piacra, melynek lényegét, leírását az alábbi oldalon olvashatják (kattintson a Last minute kupon kiírásra). Mielőtt véglegesítjük, szeretnénk Önökkel egy konzultációt folytatni, mintegy piackutatásként. Látni szeretnénk, milyen a fogadtatása az ötletünknek és kérjük Önöket, hogy mondják el a véleményüket pro és kontra, hogyan lehetne sikeresebb ez a történet. Létrehoztunk erre egy külön topicot , kérjük véleményeiket ide írják, ne az egyes desztinációk fórumára! A párbeszéd, vita moderálását nem vállalnánk a vélhetően magas számú hozzászólás és az időtényező miatt, de mindenki észrevételét elolvassuk. Ami belefér az üzletpolitikánkba, azt mindenképpen megfogadjuk és felhasználjuk.Nagy Sándor ügyvezető --link:http://www.grandtours.hu/statikus/last_minute_kupon.html,Last minute kupon--