(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Bernadett Dátum: 2011-06-27 22:51:24
írta ekkor: 2011-06-27 22:40:07
Így van :) Például pont Grand Toursnál volt tavaly, hogy egyik idegenvezető ellen is panasszal éltek és más egyéb miatt is egyik erre szolgáló intézményben. Katánál ilyen fel sem merülhet,itt is akadt hiányosság de Kata megoldotta illetve ha már nyaral vki nem arra megy hogy pontról pontra mindent kivizsgáljon :) Így volt jó ahogy volt :) Igen tényleg sok van ezért gondoltunk Sartira mégis eggyel több hely :D de Maramasra is vissza tudunk és nem olyan sok többletköltség ha egyénibe számoljuk :) Zakynthost viszont biztos meg kell hogy nézzük még :)
Zakynthos nekem is nagyon tetszik. Majd ha egyszer mégis férjhez megyek oda megyek nászútra. Ha nem megyek akkor addig nem nyugszom amíg oda is el nem jutok!!!
Tóth Bernadett Dátum: 2011-06-27 22:47:44
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-27 18:35:02
Helló! Jövőre is marmaras mentek?? smile smile
Szia Roland! Az öcsém már írta, hogy 1-1 hetet terveztünk. Én is úgy vagyok vele, hogy mást is meg kell nézni görögországon belül. Sokan mondták és dicsérik is Sartit jövöre ide szeretnék menni, de mivel közel van hozzá Marmaras és Kata a 2. hetet ott szeretnénk tölteni. Én személy szerint beleszerettem a görög tengerbe és a cél az hogy jövöre a gyerekeimnek is megmutatom ezért az egész családom megy./mert én ezt mondom/. De még olyan messze van? Addig is maradnak a képek és a nosztalgia.
Sági Zoltán Dátum: 2011-06-27 22:43:53
K.Timi írta ekkor: 2011-06-27 21:30:18
BBP=Betegség-Baleset-Poggyász Biztosítás,amit ajánlott(szinte kötelező) megkötni bárhova is mész nyaralni.
Ó köszi. Persze ez természetes, hogy kötünk.
Dátum: 2011-06-27 22:40:07
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-27 21:50:51
Majd Eszterrel feltöltetem a képeket facebookra.Az a baj hogy annyi szép hely van görögországba hogy lehet nemkéne leragadni egy helyen,bár nem vetjük el marmarast se mert gyönyörű a város,a környék,a tenger,na meg persze ilyen idegenvezetőt.. smile smile
Így van :) Például pont Grand Toursnál volt tavaly, hogy egyik idegenvezető ellen is panasszal éltek és más egyéb miatt is egyik erre szolgáló intézményben. Katánál ilyen fel sem merülhet,itt is akadt hiányosság de Kata megoldotta illetve ha már nyaral vki nem arra megy hogy pontról pontra mindent kivizsgáljon :) Így volt jó ahogy volt :) Igen tényleg sok van ezért gondoltunk Sartira mégis eggyel több hely :D de Maramasra is vissza tudunk és nem olyan sok többletköltség ha egyénibe számoljuk :) Zakynthost viszont biztos meg kell hogy nézzük még :)
Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-27 21:50:51
írta ekkor: 2011-06-27 20:59:22
Oké :) Amúgy csináltatok jó képeket?:) gondolom olvastad itt csináltam egy képes blogot és szívesen venném ha gyarapodna jó pár szép képpel :) Eszti meg facebookra feltöltheti őket a csoportba :) Neos Marmaras is szóba jött nálatok jövőre?
Majd Eszterrel feltöltetem a képeket facebookra.Az a baj hogy annyi szép hely van görögországba hogy lehet nemkéne leragadni egy helyen,bár nem vetjük el marmarast se mert gyönyörű a város,a környék,a tenger,na meg persze ilyen idegenvezetőt.. smile smile