(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-13 19:18:23
Grand Kata írta ekkor: 2011-06-13 07:21:05
Kedves Rolan! Nagyon boldoggá tesznek soraid. Nekem és az rodának is az a legnagyobb öröm, ha a vendégek megelégedéssel mennek haza a nyaralásukból. Hogy mindez sikerüljön, persze szükség van ilyen jókedvű, közösségkedvelő, és nyaralnivágyó emberkékre, mint amilyenek Ti voltatok. Tényleg jól sikerült a hét, sajnáltam is, hogy íly hamar véget ért. Ha feltöltődtetek és tervezitek a jövőt, addig a kis görög sarokban őrzött emékek hozzásegítenek a jövő év tervezgetetéséhez. Minden jót kívánok Nektek, magamnak pedig sok-sok asonló vendéget, mint amilyenek Ti voltatok. Amúgy minden rendben! smile smile smile Kata
Kedves Kata! Köszi a jókívánságokat,neked is minden jót! Nekem sajna 1 évig marad a fórum olvasgatás! smile smile smile
Farkas Nikolett Dátum: 2011-06-13 15:51:27
Szia Katám! Érdeklődnék az új görög estről..Milyen a helyszín? Már csak egy hónap és ott leszünk Veled smile smile smile smile
Napfény Dátum: 2011-06-13 08:39:12
Kedves Kata! Még annyit szeretnék megtudni Tőled,hogy a Politis apartmanban van-e vállfa a szekrényekben vagy pedig vinni kell? Köszönettel! Napfény smile
Grand Kata Dátum: 2011-06-13 07:25:05
Szűcsné Halász Ildikó írta ekkor: 2011-06-09 22:36:58
Űdv Marmaros. Nagyon jó éreztük magunkat. Ha lehetne pontozni idegenvezetőnket 0-5ig mi Katánkat csillagos 5.-re értékelnénk. Szuper volt. Aranyos csajszi. Összerázta a csapatot.Köszönöm az utazási irodának is hogy mindent megtettek, hogy zavartalanul teljen ez a 10 nap. jövőre ismét megyünk. UI., kata remélem jó hírekkel térsz vissza Marmarosra Üdv Ildikó Gábor Szeged
Kedves Ildikó és Gábor! Minden rendben és bízom benne, hogy nálatok is. Boldoggá tesz, hogy jól éreztéek magatokat! Várom a fényképeket, és persze a Veletek való találkozást. Kívánok Nektek jó egészséget, boldogságot, és mindent amire vágytok! Ahogy Rolandnak is írtam, magamnak önző mődon ugyanezt és sok lyan kedves vendéget, amilyenek Ti voltatok. smile smile A héten is hasonló a "csapat", csak egy kis eső megzavarta a kellemes pünkősdölést, pedig a kikötőben nagy buli volt, táncosok léptek fel és virágkiállításban gyönyörködhettük. Sok puszi Nektek: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-06-13 07:21:05
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-08 21:26:59
Kedves Kata! Elmondhatatlanul nagyon szomorúak vagyunk hogy haza kellett jönnünk,de valószínű hogy azért mert annyira jó és szép volt minden,annyira jóléreztük magunkat!!!Itthon csináltunk egy kis görög sarkot magunknak ahol majd nosztalgiázgatunk,meg álmodozunk a jövő nyárról! smile Tudsz valamit a buszunkról,sofőrökről amivel jöttünk?Reméljünk megoldódott hamar a probléma.Köszönünk mégegyszer mindent neked Kata,az irodának,meg persze Marmarasnak is,köszönjük! Jövünk még! smile smile smile smile Ui.:jó utat neked is Kata
Kedves Rolan! Nagyon boldoggá tesznek soraid. Nekem és az rodának is az a legnagyobb öröm, ha a vendégek megelégedéssel mennek haza a nyaralásukból. Hogy mindez sikerüljön, persze szükség van ilyen jókedvű, közösségkedvelő, és nyaralnivágyó emberkékre, mint amilyenek Ti voltatok. Tényleg jól sikerült a hét, sajnáltam is, hogy íly hamar véget ért. Ha feltöltődtetek és tervezitek a jövőt, addig a kis görög sarokban őrzött emékek hozzásegítenek a jövő év tervezgetetéséhez. Minden jót kívánok Nektek, magamnak pedig sok-sok asonló vendéget, mint amilyenek Ti voltatok. Amúgy minden rendben! smile smile smile Kata