(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Bernadett Dátum: 2011-05-10 14:29:14
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-05-09 19:07:24
Kedves Mindenki! Most komolyan,kell útlevél vagy nem???Valaki segítsen már! smile smile köszi
szia Roland! Én is így voltam ezzel a kérdéssel és ha nem muszáj nem akkor nem adnék ki fölös 23e ft-ot. Épp ezért én felhívtam a macedón nagykövetséget és egy kedves hölgy azt mondta nem kell útlevél és nem fognak kekeckedni. Így mi nem csináltattunk. Az én véleményem szerint ha mégis kekeckedni akarnak szerintem azt az egyéni autós utazókkal tennék inkább meg, mert még nem hallottam olyat hogy nem engedték át a busz. De ez csak az én véleményem! Egy másik utazási iroda szerint ők már mentek tavaly nyár végén úgy hogy nem kérték az útlevelet. Na mindegy mindenki maga dönti el hogy megcsináltatja-e. Nekem elég a nagykövetség válasza és bízom benne hogy nem lesz gond!
Szűcs Andrea Dátum: 2011-05-10 10:25:49
írta ekkor: 2011-05-10 07:36:40
A közeli nagy strand egy kicsit kavicsos, és nem valami kényelmes rajta feküdni, így polifom törölköző kombinációját ajánlom. A Carras hotel felöli strand viszont finom homokos, ott egy törülköző,vagy gyékény,amin jobban szeretsz feküdni megteszi,de ezen a strandon lehet napágyat is bérelni. Rendelsz valami, egy frappét (kb 3-4 euró volt tavaly) és egész nap ott vagy. Ha hatan rendeltek egy frappét akkor is ott lehettek egész nap. És az egyik ilyen bérlős helyen erdélyi magyarok a tulajok.
Kedves Anita! Köszönöm az infókat!!!!!Sokat segített. smile
Dátum: 2011-05-10 07:36:40
Szűcs Andrea írta ekkor: 2011-05-09 20:29:42
Kedves Kata!Mi júniusban megyünk Marmarasba.Az Athene Apartmanba.Már nagyon várjuk.A fórumon sok szépet olvastam - mind Rólad,mind a városról. Örülök ,hogy ezt az úti célt választottuk első külföldi nyaralásunk színhelyéül.A kérdésem az volna,hogy a parton való sütkérezéshez mit tegyek be a bőröndbe?Gyékényt,polifoam-ot vagy strandtörölközőt?Erről még nem olvastam a hozzászólásokban.Ha valakinek van praktikus tanácsa azt is szívesen fogadom.Előre is köszönöm. smile
A közeli nagy strand egy kicsit kavicsos, és nem valami kényelmes rajta feküdni, így polifom törölköző kombinációját ajánlom. A Carras hotel felöli strand viszont finom homokos, ott egy törülköző,vagy gyékény,amin jobban szeretsz feküdni megteszi,de ezen a strandon lehet napágyat is bérelni. Rendelsz valami, egy frappét (kb 3-4 euró volt tavaly) és egész nap ott vagy. Ha hatan rendeltek egy frappét akkor is ott lehettek egész nap. És az egyik ilyen bérlős helyen erdélyi magyarok a tulajok.
Dátum: 2011-05-10 07:32:31
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-05-09 19:07:24
Kedves Mindenki! Most komolyan,kell útlevél vagy nem???Valaki segítsen már! smile smile köszi
Útlevelet a Macedónok miatt vinnék. Nagyon macerás egy nép, nem lenne jó,ha miattad nem mehetne tovább a busz. Van amikor elfogadják,van amikor nem. Mivel nem eus ország, és ugyan azt írták, hogy átengednek személyivel is, én nem kockáztatnék.
Szűcs Andrea Dátum: 2011-05-09 20:29:42
Kedves Kata!Mi júniusban megyünk Marmarasba.Az Athene Apartmanba.Már nagyon várjuk.A fórumon sok szépet olvastam - mind Rólad,mind a városról. Örülök ,hogy ezt az úti célt választottuk első külföldi nyaralásunk színhelyéül.A kérdésem az volna,hogy a parton való sütkérezéshez mit tegyek be a bőröndbe?Gyékényt,polifoam-ot vagy strandtörölközőt?Erről még nem olvastam a hozzászólásokban.Ha valakinek van praktikus tanácsa azt is szívesen fogadom.Előre is köszönöm. smile