(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Napfény Dátum: 2011-05-02 16:02:09
Kedves Kata! Nagyon köszönjük a válaszaidat,örülünk,hogy ilyen kedves Idegenvezetőnk lesz,mint Te smile A találkozásig is minden jót Neked! Üdvözlettel: Napfény
magoeva Dátum: 2011-05-02 15:36:31
Szia Kata! Kíváncsi vagyok, Béla előkerül-e, ha látja ismét megtelt az Athéné smile Minden jót, szép nyarat, kedves vendégeket!
Grand Kata Dátum: 2011-05-02 11:53:36
Napfény írta ekkor: 2011-05-01 22:00:22
Kedves Mindenki smile Sikerült pénteken lefoglalnunk a nyaralást Marmarasba,bár végül is nem a Mouses,hanem a Politis apartmanba.Aki már ismeri az apartmant,írna róla néhány információt? Olvastuk,hogy szép,igényesen felújított,ami érdekelne bennünket,hogy ténylegesen kb.600 m a központ? Milyen távolságra van a legközelebbi bolt és pékség? Milyen időközönként van takarítás,ágynemű- és törülköző csere? A nagy lenti társalgóban lévő internetet bárki ingyenesen használhatja? Úgy emlékszem korábban ezt olvastam itt a fórumon. Bármilyen információt szívesen veszünk,köszönjük smile Szép estét: Napfény
Bocsi! Kimaradt a sorból. A társalgóban lévő internet ingyenesen használható minden kedves vendégünk számára smile smile Szia Kata
Grand Kata Dátum: 2011-05-02 11:52:12
Napfény írta ekkor: 2011-05-01 22:00:22
Kedves Mindenki smile Sikerült pénteken lefoglalnunk a nyaralást Marmarasba,bár végül is nem a Mouses,hanem a Politis apartmanba.Aki már ismeri az apartmant,írna róla néhány információt? Olvastuk,hogy szép,igényesen felújított,ami érdekelne bennünket,hogy ténylegesen kb.600 m a központ? Milyen távolságra van a legközelebbi bolt és pékség? Milyen időközönként van takarítás,ágynemű- és törülköző csere? A nagy lenti társalgóban lévő internetet bárki ingyenesen használhatja? Úgy emlékszem korábban ezt olvastam itt a fórumon. Bármilyen információt szívesen veszünk,köszönjük smile Szép estét: Napfény
Szia Napfény! A Politis jó választás volt, tényleg olyan szép, mint ahonlapunkon megtalálható képek mutatják. A város valóban 5 perc séta, a boltok közel vannak kb. 50 m a kisbolt, de nagyobb üzletek is 100 méteres közelségben találhatóak. Na és a piac ami csütörtökön lesz, az is közel van a házhoz. Amint megérkeztek, fogok egy tájékoztatót tartani a csoport részére és ott mindenről "alaposan" felvilágosítalak majd Titeket! Szeretettel várlak Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-05-02 11:48:51
írta ekkor: 2011-04-30 11:03:05
Mi idén harmadik alkalommal fogunk Marmarason nyaralni. S végre 2 hét lesz a Politiszben. Előtte Aklexandra, s Athene volt. tuti, hogy a Politisz is jó lesz. S majd elfelejtettem írni, hogy 06.07-21 közt leszünk a Politiszban, előtte meg majd elalszunk valahol 2 napot akár a strandon is D, mivle kisit korábbi géppel megyünk.
Szia Józsikám! Nagyon várlak Titeket! smile remélem ez a 2 hét szuper lesz, és elmarad az utazással kapcsolatos "élményetek". Az alvást meg majd megoldjuk valahogy, ne izguljatok! Puszi Kata smile smile smile