(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-03-27 20:39:07
Juccancs írta ekkor: 2011-03-27 19:07:16
Kedves Kata! Tudnál nekem választ adni arra, hogy az elmúlt években szept. közepén milyen idő volt? Valószínűleg a szept.20.-i indulás lenne jó nekünk, több okból is. Persze tudom, nem lehet kiszámítani. Voltunk már június elején is, és akkor pl. gyönyörű idő volt végig, a következő turnusnak pedig szinte végig esett az eső...De mégis, mi a tapasztalat? És abban az időszakban van még élet Marmarason? Bár igazából a pihi és a tenger a legfontosabb, nem vágyunk nagy zajos bulikra, de azért jó lenne ha lenne egy kis nyüzsgés is. smile A sithónia túrára szoktak még jelentkezni ilyenkor?
Bocsi kimaradt a Sithonia körútról az infó.! Általában még az utolsó héten is, -persze létszámfüggő - általában meg tudom valósítani a Sithonia körutat. Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2011-03-27 20:37:15
Juccancs írta ekkor: 2011-03-27 19:01:06
Kedves Kata! Tudnál nekem arra választ adni, hogy az elmúlt években szeptember közepén milyen volt az idő? Valószínüleg a szept. 20.-i indulás lenne nekünk jó, több okból is. Persze tudom, nem lehet kiszámítani, mert június elején is voltunk már, és akkor gyönyörű idő volt, csak 1szer volt nagyobb eső... És hogy abban az időszakban mennyire van élet Marmarason?
Szia Juccancs! Az időjárást tényleg nem lehet kiszámítani manapság. Legtöbb esetben nagyon kellemes a hőmérséklet. Mivel Marmarasz 4000 fős város, így mindíg van élet! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-03-27 20:35:04
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-03-24 14:15:04
na ez elment 4x,csak a vége maradt le: vasaló van-e az apartmanban?
Szia Judit! Igaz az apartmanban nincs vasaló, de nekem vankettő, bármikor szívesen odaadom! smile smile
Juccancs Dátum: 2011-03-27 19:07:16
Kedves Kata! Tudnál nekem választ adni arra, hogy az elmúlt években szept. közepén milyen idő volt? Valószínűleg a szept.20.-i indulás lenne jó nekünk, több okból is. Persze tudom, nem lehet kiszámítani. Voltunk már június elején is, és akkor pl. gyönyörű idő volt végig, a következő turnusnak pedig szinte végig esett az eső...De mégis, mi a tapasztalat? És abban az időszakban van még élet Marmarason? Bár igazából a pihi és a tenger a legfontosabb, nem vágyunk nagy zajos bulikra, de azért jó lenne ha lenne egy kis nyüzsgés is. smile A sithónia túrára szoktak még jelentkezni ilyenkor?
Juccancs Dátum: 2011-03-27 19:01:06
Kedves Kata! Tudnál nekem arra választ adni, hogy az elmúlt években szeptember közepén milyen volt az idő? Valószínüleg a szept. 20.-i indulás lenne nekünk jó, több okból is. Persze tudom, nem lehet kiszámítani, mert június elején is voltunk már, és akkor gyönyörű idő volt, csak 1szer volt nagyobb eső... És hogy abban az időszakban mennyire van élet Marmarason?