(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-03-10 14:33:10
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-03-07 17:16:28
Ejj de belendültetek,írjatok csak írjatok,legyen olvasni vaó! smile smile smile
Szia Roland! Te is írhatsz kérdéseket és akkor még több választ kapsz az érdeklődésedre. Nem tudom merre laktok, voltatok-e Bp.-en az utazáskiállításon? Jövőhéten Miskolcon lesz csüt. pént. szomb. ott is sok érdeklődőnek tudunk majd választ adni a kérdésére. Én ott leszek.... smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-03-10 14:28:32
Kápolnási Tamás írta ekkor: 2011-03-10 14:07:53
Ja bocsi persze Marmaras nagyon jó szokott lenni Június végefelé már,mi az Athénében voltunk felül onnan gyönyörű a kilátás és közel van egy kis öböl ahol jókat fürödtünk,igaz köves de azért szerintem jó és nincs tömeg.Kata pedig szereti a gyerekeket az Athéne előtt nincs nagy forgalom sem.
Köszi Tamás! Te vagy a "jobb" kezem smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-03-10 14:27:07
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-03-10 13:49:33
még az lenne a kérdésem, hogy az Athene vagy a Politis apartman jobb. illetve a fakultatív programok közül melyik a "gyerekbarát"? köszönöm
Szia Judit! LÁTOM MÁR TÖBBEN REAGÁLTAK KÉRDÉSEIDRE! Valóban nagyon szeretem a gyerekeket és a buszon sem szokott probléma lenni velük. Mindkét ház nagyszerű. Az Athénéből valóban gyönyörű a kilátás, saját udvarunk van ott hússütővel, bográccsal. A Politisnek is van saját udvara és nagyon szép. Egy éve lett teljesen felújítva. A honlapon megnézheted a képeket és eldöntöd, melyik a szimpatikusabb. Az elmúlt évben junius közepétől már nagyon kellemes a tenger 24-26 fokos fürdésre alkalmas. A fak. kirándulások közül a gyerekek legjobban a hajókirándulást, Sithonia körutat és a görög estet élvezik tapasztalataim szerint. smile smile Minden esetre szeretettel várlak Titeket smile
Grand Kata Dátum: 2011-03-10 14:19:39
írta ekkor: 2011-03-07 11:22:59
Kedves Salamon Katalin! Szombaton kint voltunk az Utazás kiállításon és nagyon "szuperül" elmesélted, hogy mi várható és milyen a hely. (Athene ap)Azt elfelejtettem kérdezni, hogy van-e ott helyben vagy a környéken valamilyen vizi sport?( Jet-ski, ejtőernyő, stb). válaszodat előre is köszönöm Szegedi Zsuzsi Érd
Szia Zsuzsikám! Marmarasztól 5 km-re van egy vizispottelep. Ott az ejtőernyő kivételével minden más szórakorás a rendelkezésetekre áll majd! Üdv.: Kata smile smile
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-03-10 14:07:53
Gajdán Judit írta ekkor: 2011-03-10 13:49:33
még az lenne a kérdésem, hogy az Athene vagy a Politis apartman jobb. illetve a fakultatív programok közül melyik a "gyerekbarát"? köszönöm
Ja bocsi persze Marmaras nagyon jó szokott lenni Június végefelé már,mi az Athénében voltunk felül onnan gyönyörű a kilátás és közel van egy kis öböl ahol jókat fürödtünk,igaz köves de azért szerintem jó és nincs tömeg.Kata pedig szereti a gyerekeket az Athéne előtt nincs nagy forgalom sem.