(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-09-22 08:59:48
Hargitai Nikoletta írta ekkor: 2010-09-08 11:37:38
Sziasztok. Szeptember 27 -én megyünk Neos Marmarasra.Az Athéne Apartmanban az 1/B1-es szobában lesz majd a szállásunk.Ha tudna valaki információval szolgálni hogy milyen ez a hely, és milyen a kilátás nagyon örülnék neki. Előre is köszönöm.Üdv: Niki
Szervusz Nikoletta! Jomagam is az Atheneben lakom,es nagyon szep a kilatas onnan a B szobabol!Szepen,rendezetten,tisztan van tartva minden szoba,apolt kerttel,grill a kinti helysegben,kellemes kozossegi hely igazabol.Nincs messze a "varos"tol,csondes biztonsagos hely:)
Dátum: 2010-09-22 08:53:30
Sándor Edina írta ekkor: 2010-09-08 10:30:40
Kedves Athina! Első alkalommal utazunk Görögországba, Neos Marmarasra, a Grand Tours-szal. Érdeklődni szeretnék, hogy a településen van-e lehetőség Visa Kártyával való fizetésre éttermekben, büfékben, postán, patikában, stb., van-e bank automata, vagy inkább vigyünk készpénzt magunkkal? Ha mégis készpénz szükséges, akkor kb. 250-300 EUR/fő/hét költőpénz kivitelére gondoltam. Ha esetleg a közeli településekre, látnivalókhoz (nem feltétlenül a kulturális látnivalókra gondolok itt, hanem a szép természeti környezetre) gyalogtúrázni, kirándulni szeretnénk (max. 10-20 km-es távolságig), turistatérképet valahol be lehet szerezni, vannak turistaútvonalak, turistajelzések? Válaszát előre is köszönöm, Üdvözlettel: Edina ([email protected])
Szervusz Edina! Automata található Marmarasban termeszetesen,de felszamitanak ra kezelesi koltseget,inkabb hozzatok bevaltott eurot.Hogyha kirandulni szeretnetek(amit nagyon tamogatok,mert szep tajakat lehet itt bejarni),en tudok adni nektek terkepet,valamint segiteni tudok!Ha meg barmilyen kerdesetek volna,nyugodtan kerdezzetek! Athina
Zombor tamás Dátum: 2010-09-12 15:13:41
Kedves Niki.Csak a felsö emeleti szobákból lehet a tengert tisztán látni. Azok a c tipusúak.A hely egy dimbes dombos vidék.Három strand van a legközelebbi kavicsos sziklás az kb 50 méterre van az apartmantól.A második kb 3-400 méterre van.Lassan mélyülö kavicsos homokos a vízbe érve kb 5 méterre már nagyon finom homokos.A harmadik messze van 2 km-re finom homokos a partja lassan mélyülö.Igazi görög falucska.Két automata is van közelben,ha pénzre lenne szükségetek.Jól váltják az eurot!Jobban mint a pénzváltókba Kártyás felvételnél 286 ért adta a pénzváltos meg 315!Az apartmantól az elsö három éttermet nem ajánlom mert eléggé drága.Kicsit fentebb találhato egy jo pár valahol van magyar étlap is.csütörtökön van egy nagy piac a parton,érdemes elmenni mert sokkal olcsoddan lehet a gyümölcsöket venni majd nem fél árban.Nagyon finom a mazsola bor is amit kinálgatnak.Ajándékos itt érdemes vásárolni.Az egész napos hajo kirándulás kihagyhatatlan szerintem.Ára 30 euro/fő ebédet tartalmaz és rengetek szép látnivalót!!Ajánlom még a görög estet programnak.Ez is 30 euro/fő.Egy svédasztalos vacsorával evés ivás mondhatnám all inclusive.Bemutatják Görögország nemzeti táncait,és megtanítanak egy pár lépésre.Nagyon szórakoztató program.A szállással meg voltunk elégedve.Matracon nem érdemes vinni mert az apartmannak rengetek tipusu matrac áll rendelkezésre napernyövel.Azt viszed magaddal a partra amelyiket csak akarod.Grillezési ,sütési lehetöség is van az udvaron található grílsütö kemencébenAz idegenvezetö segítökész aranyos .Ha van valami kérdésed szívesen vállaszolok rá.Üdv Tomi smile
Kozma Péter Dátum: 2010-09-08 11:44:15
Tisztelt Grand tina! Mi a párommal október 05-én érkezünk Marmarasba. Érdeklődnék, hogy ebben az időben az összes fakultatív program él-e még. Úgy tudom pl a csúszdapark szeptembertől bezár. Mennyire jellemző, hogy a tavernák bezárnak. pár éve szeptember vége fele voltunk Leptkorián, akkor jó ha 20-30 % nyitva volt a tavernáknak. Kérdésem még, lehet e gépkocsit bérelni, ha igen kb milyen áron. Válaszád előre is megköszöneve Üdv: Peti
Hargitai Nikoletta Dátum: 2010-09-08 11:37:38
Sziasztok. Szeptember 27 -én megyünk Neos Marmarasra.Az Athéne Apartmanban az 1/B1-es szobában lesz majd a szállásunk.Ha tudna valaki információval szolgálni hogy milyen ez a hely, és milyen a kilátás nagyon örülnék neki. Előre is köszönöm.Üdv: Niki