Kedves Mindenki!
Tavaly Parálián voltunk a párommal, azelőtt Sartin. Az idei nyaralást Neos Marmarasra tervezzük, azonban nem vagyunk biztosak benne, hogy tényleg ezt szeretnénk-e. Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy tulajdonképpen mekkora is ez a város (Paráliához vagy Sartihoz viszonyítva)? Itt is van sok apró üzlet, mint Parálián, ahol még az utolsó centjeinkért is tudunk valami apró emléket venni? Vannak pékségek, klubbok, diszkók? Pörgős helyről van szó vagy inkább olyan városka, ahol még a madár sem jár? Kérlek segítsetek közelebb hozni Neos Marmarast, hogy jó döntést hozhassunk...
További két kérdésem lenne a Hotel Olympossal kapcsolatban. A távolságot a parttól és a belvárostól domboldalon kell érteni vagy sík terepen? Csak azért, mert emelkedőn 4-600 méter elég izzasztó az amúgy sem hideg időben... A Hotel Olympos szobáiban van néhány tányér-pohár vagy azt is magunkkal kell vinnünk?
Köszönettel: Vivy
Szia Vivien!
Amit Gyöngyi leírt, megállja a helyét a domborzattal kapcsolatban. Az Olymposz hotelről pedig azt tudom mondani, hogy csak hűtőszekrény van benne, mert szállodaként működik. Félpanzióval érdemes igénybe venni. Ha jól tudom kávéfőzési lehetőség lesz benne, csak még nem tudom milyen fajta. Marmarasz tényleg gyönyörű hely, ha úgy döntötök, hogy azt választjátok, szeretettel várlak Titeket.
Üdv.: KLata