(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2008-05-22 19:57:48
Farkas Zoltán írta ekkor: 2008-05-22 07:52:53
Szia Kati! Érdeklődnék arról, hogy a wifi-s internet mennyire gyors Magyarországra és lehet-e az apartmanban is jó fogni? Bent az irodában, azt mondták, hogy jó lesz! Sajna még nyaralás alatt is dolgoznom kell egy kicsit. smile
Szia Zoli! smile Jó a vétel a szobákban is, de azért hagyj egy kis időt a pihenésre is smile Kár lenne a szobában tölteni az időt, hiszen oly gyönyörű hely! smile szia
Farkas Zoltán Dátum: 2008-05-22 07:52:53
Grand Kata írta ekkor: 2008-05-13 09:19:14
Mindenkit szeretettel üdvözlök Neos Marmarasból. smile Már itt vagyok és várom az első csoportomat. Tegnap lett bekötve az internet, így csak most tudtam jelentkezni. Az idő nagyon kellemes, reggel 16, napközben 25-28 fok van és süt a nap, nyílnak a virágok. Ahogy ígértem az árakról is tájékoztatom kedves vendégeimet, amint egy kis időm lesz rá. Addig is mindenkit üdvözlök: Kata smile
Szia Kati! Érdeklődnék arról, hogy a wifi-s internet mennyire gyors Magyarországra és lehet-e az apartmanban is jó fogni? Bent az irodában, azt mondták, hogy jó lesz! Sajna még nyaralás alatt is dolgoznom kell egy kicsit. smile
Menhard Katalin Dátum: 2008-05-21 14:31:08
Grand Kata írta ekkor: 2008-05-13 09:19:14
Mindenkit szeretettel üdvözlök Neos Marmarasból. smile Már itt vagyok és várom az első csoportomat. Tegnap lett bekötve az internet, így csak most tudtam jelentkezni. Az idő nagyon kellemes, reggel 16, napközben 25-28 fok van és süt a nap, nyílnak a virágok. Ahogy ígértem az árakról is tájékoztatom kedves vendégeimet, amint egy kis időm lesz rá. Addig is mindenkit üdvözlök: Kata smile
Kedves Kata! Mi június 17-én érkezünk az Athene házba. Szívesen fogadok minden infót a házról és a helyről is. Köszönettel: Menhard Kata
Menhard Katalin Dátum: 2008-05-21 14:28:21
Menhard Katalin írta ekkor: 2008-05-19 13:47:08
Szia Kata! Június 17-én találkozunk, mert az Athene apartmanban leszünk. Kérdésem: mennyibe kerül a benzin és a gázolaj? Minden infót szívesen veszek és várok! Viszontlátásra! Menhard Kata
Június 17-én érkezünk Marmarasba. Minden infót szívesen fogadok. Üdv: Kata
Grand Kata Dátum: 2008-05-21 10:15:28
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2008-05-13 18:48:54
Szia Kata! De jó Neked,hogy már kint vagy! Ezért egy kicsit irigyellek.Szeretném megkérdezni,hogy mi a neve a sült feta sajtnak ?Állítólag nagyon finom.(a fórumokon olvastam) Azt is ott olvastam,hogy van vmilyen különleges görög bor .Tudsz ajánlani nekem majd milyet keressek? Előre is köszönöm! Nagyon jó munkát kívánok Neked az elkövetkező szezonra!Puszi :Gyöngyi
Szia Gyöngyi, bocs hogy csak most válaszolok smile a sült feta neve feta psziti, a jó borok között emlegetik a vörös vagy fehér Apeliát, van száraz, féléde, édes változata, Az imiglikos félédes, és aki a deszertborokat kedveli a Mavró Dafni nevüt veszik. (Ezt szokták mazsolaborként emlegetni) Meg kell azonban kóstolni a Recinát, ami fenyőhordóban érlelt nemzeti bor, először olyan mint ha dohos lenne - a gyantaíz- de hidegen és spritével kellemes hűsítő mediterán ital. A görögök főleg eszt iszogatják. No de egyetek is közben nehogy megártson! smile szia Kata