(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Gyula Toth Dátum: 2014-09-21 15:33:01
Kedves Kata Azt szeretném megérdeklőni tőled, hogy a központban az útépités kész van már, a busz lemegy a Mouses házhoz? Üdv! Gyula
Schultz Györgyné Dátum: 2014-09-18 13:05:43
Szia drága Kata! Miután hétfőn már indulunk, egyetlen kérdést engedjél még meg. Én nem az időjárást firtatom, mert azt NEM lehet elvárni Tőled, hogy mindenkinek megrendeld a jó időt!!! Majd kialakul és annak fogunk örülni, ami éppen megadatik nekünk! Mi azt szeretnénk még tudni, hogy ha "összejön" a görög est, /ami nagyon jó lenne/ milyen helyen szokták tartani? Öltözködés szempontjából érdekel csak. Tudod kicsi a bőrönd!! /ha-ha-ha/ Köszönöm szépen szíves válaszodat. Puszi: Vali
GONDOS ERIKA Dátum: 2014-09-17 20:59:02
Grand Kata írta ekkor: 2014-09-16 21:48:04
Kedves Erika és Miklós! Szeptember, októberben már minden fajta időjárás várható! Nem kell elkeseredni... smile Ma délben esett az eső, de utána kisütött a nap és a Vendégek fürödtek és napoztak. Én is a neten nézem az előrejelzést, de nem igazán fedi a valóságot. Melegebb van, mint ahogy azt ott látom. Azt viszont sem én sem a meteorológia nem ígérhetjük, hogy augusztusi forróság lesz. Minden héten azért imádkozom, hogy minden Vendégemnek jól sikerüljön a nyaralása és csak bízni tudok benne, hogy meghallgatást is nyer. Ti is legyetek pozitívak és bízzunk együtt a sikerében! Jó utat és sok szép élményt hozzon nektek a szeptember 22.-i hét! Üdvözlettel: Kata smile smile smile
Kedves Kata! Kicsit azért megnyugtattál a leveleddel.Tavaly pont ebben az időpontban utaztunk párommal Paráliára és nagyon szép időnk volt végig,és ennek reményében gondoltuk az idén is megpróbáljuk ekkor.Nyilván nem számítunk 35fokos hőségre ,de biztosan tudod hogy itthon már elég hidegre fordult az idő,és így el kezdtünk azért aggódni,hogy mi vár ránk.De pozitívan nézünk előre és bízunk,hogy idén is sikerül kihasználni ezt a kis szabadságot fürdéssel napozással. Köszönjük szépen a gyors és megnyugtató választ. További szép napokat kívánunk,és hamarosan találkozunk!
Grand Kata Dátum: 2014-09-16 21:48:04
GONDOS ERIKA írta ekkor: 2014-09-16 13:37:19
Kedves Kata! Ma voltam átvenni az utazáshoz a papírokat,és nagyon el vagyok keseredve a mostani időjárás miatt,az ügyintézőnk "Melinda "javaslatára írok Neked ,hátha kedvezőbb híreket tudsz mondani az ottani időjárásról. Mi hétfőn 09.22-én indulunk Dunaújvárosból Neos Marmaras -ra.Milyen a jelenlegi idő,illetve mit tud arról hogy mi várható a következő napokban?Várom párommal a válaszát. további szép napot! Erika és Miklós
Kedves Erika és Miklós! Szeptember, októberben már minden fajta időjárás várható! Nem kell elkeseredni... smile Ma délben esett az eső, de utána kisütött a nap és a Vendégek fürödtek és napoztak. Én is a neten nézem az előrejelzést, de nem igazán fedi a valóságot. Melegebb van, mint ahogy azt ott látom. Azt viszont sem én sem a meteorológia nem ígérhetjük, hogy augusztusi forróság lesz. Minden héten azért imádkozom, hogy minden Vendégemnek jól sikerüljön a nyaralása és csak bízni tudok benne, hogy meghallgatást is nyer. Ti is legyetek pozitívak és bízzunk együtt a sikerében! Jó utat és sok szép élményt hozzon nektek a szeptember 22.-i hét! Üdvözlettel: Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-09-16 21:41:01
Ábránd írta ekkor: 2014-09-13 20:05:10
Kedves Kata! Miskolcról indulunk 29-én Marmarasra, és ráadásul ott lakunk ahol te általános iskolás voltál,vigyünk valamit? smile
Kedves Judit! Örülni fogok a találkozásnak, és igazán aranyos a felajánlásod, de köszönöm semmire sincs szükségem. Annak fogok örülni, ha itt lesztek és annak még inkább, amennyiben kellemesen telik majd el az itt tartózkodásotok! Szeretettel várlak tehát! :) Kata