Kedves Kata!
Ma voltam átvenni az utazáshoz a papírokat,és nagyon el vagyok keseredve a mostani időjárás miatt,az ügyintézőnk "Melinda "javaslatára írok Neked ,hátha kedvezőbb híreket tudsz mondani az ottani időjárásról.
Mi hétfőn 09.22-én indulunk Dunaújvárosból Neos Marmaras -ra.Milyen a jelenlegi idő,illetve mit tud arról hogy mi várható a következő napokban?Várom párommal a válaszát.
további szép napot!
Erika és Miklós
Kedves Erika és Miklós! Szeptember, októberben már minden fajta időjárás várható! Nem kell elkeseredni...

Ma délben esett az eső, de utána kisütött a nap és a Vendégek fürödtek és napoztak. Én is a neten nézem az előrejelzést, de nem igazán fedi a valóságot. Melegebb van, mint ahogy azt ott látom. Azt viszont sem én sem a meteorológia nem ígérhetjük, hogy augusztusi forróság lesz. Minden héten azért imádkozom, hogy minden Vendégemnek jól sikerüljön a nyaralása és csak bízni tudok benne, hogy meghallgatást is nyer. Ti is legyetek pozitívak és bízzunk együtt a sikerében! Jó utat és sok szép élményt hozzon nektek a szeptember 22.-i hét! Üdvözlettel: Kata