(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2016-02-05 07:58:03
Tisztelt Utasaink! Egy új értékesítési módszert készülünk bevezetni a piacra, melynek lényegét, leírását az alábbi oldalon olvashatják (kattintson a Last minute kupon kiírásra). Mielőtt véglegesítjük, szeretnénk Önökkel egy konzultációt folytatni, mintegy piackutatásként. Látni szeretnénk, milyen a fogadtatása az ötletünknek és kérjük Önöket, hogy mondják el a véleményüket pro és kontra, hogyan lehetne sikeresebb ez a történet. Létrehoztunk erre egy külön topicot , kérjük véleményeiket ide írják, ne az egyes desztinációk fórumára! A párbeszéd, vita moderálását nem vállalnánk a vélhetően magas számú hozzászólás és az időtényező miatt, de mindenki észrevételét elolvassuk. Ami belefér az üzletpolitikánkba, azt mindenképpen megfogadjuk és felhasználjuk.Nagy Sándor ügyvezető --link:http://www.grandtours.hu/statikus/last_minute_kupon.html,Last minute kupon--
Póka Viktória Dátum: 2016-02-04 21:14:39
Kocsis Lászlóné írta ekkor: 2016-02-04 20:11:04
Szia, Viktória! Tavaly mi Tolóról voltunk Athénban, és megnéztünk minden, a fakultatív programban leírt látnivalót. Az Akropolisszal kezdtünk, ahol helyi idegenvezető mondta el a rövid történetet, aztán körbejártunk, fotóztunk. Nem tudom, milyen időszakban mentek, arra számitsatok, hogy ott nagyon meleg van. Semmi nem ad árnyékot, a kövek ontják a meleget, amellett nagyon csúszósak, és hepehupás a talaj. Ajánlott könnyű cipőt vinni, innivalóval, kalappal, napszemcsivel felszerelkezni. Nagyobb táskát nem engednek felvinni biztonsági okokból. Folyamatos munkák folytak, az épület fel van állványozva, nem az a látvány fogad, ami a katalógusban van, a kilátás körben viszont gyönyörű. Lenn megnéztük a színház maradványait, egyénileg be lehet menni az új nemzeti múzeumba, ahová külön belépő kell. Aztán volt szabadidő, az Akropolisz alatt lévő sétálóutcán, ahol lehet enni, vásárolni. Majd a busszal Melina Mercouri szobránál találkoztunk, majd a parlamenthez mentünk, az ismeretlen katona sírja előtti őrségváltást megnézni. Jó időben érkeztünk, még mi voltunk az első busz, így a két őr helycseréjét végigélveztük, utána volt egy kis tülekedés, megjött a többi túrista, és a tulajdonképpeni őrségváltást már nem igazán tudtuk fotózni, az ázsiaiak nagyon rámenősen próbáltak elénk kerülni. Volt lehetőség az őrökkel fotózkodni. Rövid időre megálltunk a márvány stadionnál, de csak pár fotó erejéig. Egyetem, színház előtt csak elmentünk a busszal, s visszafelé a Korinthoszi csatornánál álltunk még meg. Üdv. Mariann
Kedves Mariann! Nagyon szépen köszönöm a beszámolót és a hasznos tanácsokat az úttal kapcsolatban. Június végén fogunk menni, remélem még bírható lesz a meleg. Mindíg csak terveztük ezt a kirándulást de csak most szántuk el magunkat a hosszú útra mert azért 400 km-re van Nei Poritól Athén. De ezek olyan helyek amit Görögországból látni kell. Köszönöm szépen! Üdv: Viki
Kocsis Lászlóné Dátum: 2016-02-04 20:11:04
Póka Viktória írta ekkor: 2016-01-08 20:51:29
Kedves Fórumozók! Engem az athéni kirándulás érdekelne. Ha esetleg valaki tudna egy rövid élménybeszámolót küldeni azt szívesen venném. Előre is köszönöm.
Szia, Viktória! Tavaly mi Tolóról voltunk Athénban, és megnéztünk minden, a fakultatív programban leírt látnivalót. Az Akropolisszal kezdtünk, ahol helyi idegenvezető mondta el a rövid történetet, aztán körbejártunk, fotóztunk. Nem tudom, milyen időszakban mentek, arra számitsatok, hogy ott nagyon meleg van. Semmi nem ad árnyékot, a kövek ontják a meleget, amellett nagyon csúszósak, és hepehupás a talaj. Ajánlott könnyű cipőt vinni, innivalóval, kalappal, napszemcsivel felszerelkezni. Nagyobb táskát nem engednek felvinni biztonsági okokból. Folyamatos munkák folytak, az épület fel van állványozva, nem az a látvány fogad, ami a katalógusban van, a kilátás körben viszont gyönyörű. Lenn megnéztük a színház maradványait, egyénileg be lehet menni az új nemzeti múzeumba, ahová külön belépő kell. Aztán volt szabadidő, az Akropolisz alatt lévő sétálóutcán, ahol lehet enni, vásárolni. Majd a busszal Melina Mercouri szobránál találkoztunk, majd a parlamenthez mentünk, az ismeretlen katona sírja előtti őrségváltást megnézni. Jó időben érkeztünk, még mi voltunk az első busz, így a két őr helycseréjét végigélveztük, utána volt egy kis tülekedés, megjött a többi túrista, és a tulajdonképpeni őrségváltást már nem igazán tudtuk fotózni, az ázsiaiak nagyon rámenősen próbáltak elénk kerülni. Volt lehetőség az őrökkel fotózkodni. Rövid időre megálltunk a márvány stadionnál, de csak pár fotó erejéig. Egyetem, színház előtt csak elmentünk a busszal, s visszafelé a Korinthoszi csatornánál álltunk még meg. Üdv. Mariann
Póka Viktória Dátum: 2016-01-08 20:51:29
Kedves Fórumozók! Engem az athéni kirándulás érdekelne. Ha esetleg valaki tudna egy rövid élménybeszámolót küldeni azt szívesen venném. Előre is köszönöm.
Grand Eleni teszt Dátum: 2016-01-06 23:26:29
Kovács Judit írta ekkor: 2016-01-04 17:15:44
Tisztelt Utazási iroda! Jól láttam, hogy a három személyes szoba két fő részére ugyanannyiba kerül, mint a kétszemélyes? Üdv Kovács Judit
Tisztelt Kovács Judit! Valóban adjuk a 3 ágyas szobáinkat is 2 főre, de ez elsősorban elő- és utószezonra vonatkozik.