(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vajda Ica Dátum: 2014-11-01 11:22:26
Üdv mindenkinek :) tudja valaki, hogy mikortól lehet foglalni a jövő évi nyaralásra?
Kovácsné Papp Krisztina Dátum: 2014-09-30 20:26:16
Kedves Vaia! Idén Sartin nyaraltunk ami csodás volt :) Jövő nyárra Nei Pori-t néztük ki. Az lenne a kérdésem, hogy a fakltatív programok közül, melyiket javasolná 2 gyerekkel? (6,5 és 3,5 évesek lesznek nyáron). Csak a felnőtt jegyek/belépők árait látom az oldalon.. Gyerekeknek mennyibe kerülnek a programok? Köszi! Krisztina
Dátum: 2014-09-10 14:17:46
Rivo Attilane írta ekkor: 2014-09-08 15:03:47
Drága Vaia! Többször nem zaklatlak ezzel a kérdéssel, de van esélyünk fakultatív progiként eljutni oda?? Vagy ez túlságosan kiesik? Zakynthoson, Kalamakin is volt egy ilyen leszálló a tengerpart mögött, egy szerűen beszarás volt :D Válaszod utoljára is köszi, hisz tudom van elég munkád :D Üdv: Anita
Kedves Anita ! Péntekenként megyünk Skiathosra !!! Persze hogy van esélyetek látni egy ilyen le és felszállást. 2 órát töltünk el a sziget fővárosában. Ezalattt csak van egy ilyen látványosság! Interneten meg tudjátok nézni a járatokat Skiathos felé. Mivel már szeptember közepe van változhat a járatok súrúsége. Nyugodtan írj bármilyen kérdésed van !! Üdvözlettel :Vaia
Rivo Attilane Dátum: 2014-09-08 15:03:47
írta ekkor: 2014-09-06 17:17:04
Kedves Anita !A világon Skiathoson van a 2. legrövidebb repülőgép leszállópálya. Az első St. Martinon van. A korfui sem kutya amikor azon a keskeny betonhídon állunk és a fejünk felett elrepül egy gép ! Skiathoson valóban a fejünket kell lehúznunk amikor száll le a gép. A kapitány integetni szokott a bámészkodőknak ! :-) Üdvözlettel :Vaia
Drága Vaia! Többször nem zaklatlak ezzel a kérdéssel, de van esélyünk fakultatív progiként eljutni oda?? Vagy ez túlságosan kiesik? Zakynthoson, Kalamakin is volt egy ilyen leszálló a tengerpart mögött, egy szerűen beszarás volt :D Válaszod utoljára is köszi, hisz tudom van elég munkád :D Üdv: Anita
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-09-08 11:48:54
Kedves Vaia és Anita! Köszönöm szépen a felvilágosítást, eddig nem hallottam róla, de most megnéztem a neten, tényleg fantasztikus. Remélem egyszer én is eljutok ide. Üdv. Marcsi