(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Szabcsi Dátum: 2014-08-06 20:02:12
Szia Vaia:) Olvastam Nei pori 1-hónapos előrejelzését ami nagyon szomorúvá tett. Azt írja, hogy szept 2-tól 10-ig szinte végig esős és viharos idő lesz 24-26-fokot mondanak, ez tényleg így van. Már 10-voltunk Görögbe és soha nem volt ilyen rossz időjárás! :( Volt ugyan eső, de az csupán 1-2óráig tartott és aztán az egész nyaralásunk alatt hibátlan 32-fok volt. Most meg ez lesz????? Utána tudnál nézni pontosabban légyszíves ha megkérhetlek::)) Mi szept 1-10-ig leszünk ott!! Előre is köszönet. Csocsi. További szép napot Üdv: ÉN. Szabi smile smile smile smile
Szilágyi Szofi Dátum: 2014-08-01 10:59:04
Kedves Vaia! Nem gond, azóta sikerült egy családi házat találni Platamonban elég kedvező áron. Köszönöm....Éppen mához 1 hónapra már találkozunk. Pusziiiiiiiiii: Szofi
Dátum: 2014-07-31 07:33:57
Sziiiiiiia Szofi ! Látom jól vagytok ! Sajnos előre megmondani nem tudom hogy szept. elején lesz-e szállás. Most úgy néz ki hogy teljesen tele van a falú. Erre augusztus második felében tudok csak válaszolni . Puszi Vaia
Szilágyi Szofi Dátum: 2014-07-27 18:54:50
Szia kedves Vaia! A segítségedet szeretném kérni Anett lányomék részére. Ismered őt még Neos Marmaraszról. Voltak ugyan július elején Tassos szigetén - viszont kedvet kaptak az Olymposz meghódítására. S azt látom, amikor mi szept. 1- én megyünk, sehol sincs már szabad hely a Grandnál. Szétnéznél ott csak szállás ügyben két főre és apartmanban, vagy magánháznál, - mert ők kocsival jönnének. A pontos idő még nem fix, kb. aug. végétől 1 hétre. Előre is nagyon köszönöm a válaszodat. Puszi: Szofi
Dátum: 2014-07-27 08:41:03
Szabcsi írta ekkor: 2014-07-26 20:23:35
Helloka:9 Azt szeretném kérdezni, hogy Nei porin lehet e házi cipurót kapni és hol?? Ja melyik taverna árakban barárságos, és hol lehet frankó gyrost enni?? Köszönet a nép nevében::)). További szép napot Ui: Platamonasból mikor indul Nei poriba a legkésöbbi kisvonat?? Csocsi
Szia Szabi ! Amint megérkeztek részletes tájékoztatót tartok minden háznak. Elmondom mi, hol található, mi hova megy...mi hány lépés :-) Ave ! Vaia