(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2014-06-20 12:40:26
Kedves Vaia! Hárman érkezünk szeptember 9-én a Marianna házba. Nézegetem a képeket, de nem tudom eldönteni, hogy a 206-os szoba teraszán vannak-e székek, asztal. A szobában sem látok sehol. Az étkezés miatt érdekelne a dolog. Látom, hogy a szobákban a konyhasarkok nagysága változó. Ha lehetséges, szeretném megtudni, hogy a 206-os szobában kicsi vagy nagy a konyhaszekrény. A munkafelület miatt érdekelne, hisz a három éves fiammal megyek és sokat fogok főzni, kell a hely. És még egy kérdés. Pargáról egy hete sincs, hogy haza jöttünk. Ott volt Dotto (kisvonat). Az utolsó este szerettük volna gyermekünket elvinni vonatozni, de nem indult a kevés létszám miatt. Gyermekem nagyon szomorú volt. Nei Poriban van Dotto? Jó lenne valahogy pótolni a Pargán kimaradt vonatozást.
Nagy Emese Dátum: 2014-06-15 21:46:47
írta ekkor: 2014-06-14 08:54:57
Kedves Emese ! Érvényes személyivel is lehet már Görögországba utazni. A vidámpark kinyit majd nemsokára, van ott minden. Még augusztus előtt megirom milyen játékok vannak. Üdvözlettel : Vaia
Kedves Grandvaia ! Előre is köszönöm, mert a vidámpark miatt döntöttünk Nei Pori mellett és már a gyerköc nagyon érdekli.
Dátum: 2014-06-14 08:54:57
Nagy Emese írta ekkor: 2014-06-13 19:20:56
Sziasztok ! Aug 19-26-ig megyünk a fiammal. Két kérdésem lenne. Egyik személyivel még mindig lehet menni a másik a vidámpark. Olvastam, hogy itt van. Az hogy müködik és hogy milyen meg milyen játékok vannak.
Kedves Emese ! Érvényes személyivel is lehet már Görögországba utazni. A vidámpark kinyit majd nemsokára, van ott minden. Még augusztus előtt megirom milyen játékok vannak. Üdvözlettel : Vaia
Dátum: 2014-06-14 08:49:21
Boldizsárné Báthory Viktória írta ekkor: 2014-06-11 20:48:13
Kedves Vaia! Július 22-én megyünk a Marianna apartmanba. Lenne néhány kérdésem: 1. A lányom étel allergiás (többek között glutén, tojás). Van arra olyan étterem ami fel van készülve mentes ételekre? 2. Nei Poriban lehet kapni "paleo" ételeket? 3. Idén is lesz verseny a parton? Tavaly nagyon jól szórakoztunk :) Előre is köszi a választ
Kedves Viktória ! A kérdésekre válszolva : 1. gyros-tál (sült hús+ görög saláta (feta nélkül) , halak ? De szerintem meg tudjuk beszélni a vendéglőssel ezt a kérdést. 2. Itt minden természetes alapanyag (zöldség -gyümölcs) de szerintem azért úgy készüljetek hogy legyen otthonról hozott tartalékotok. 3. Hááát persze hogy lesz tengerparti játék !! Üdvözlettel : Vaia
Nagy Emese Dátum: 2014-06-13 19:20:56
Sziasztok ! Aug 19-26-ig megyünk a fiammal. Két kérdésem lenne. Egyik személyivel még mindig lehet menni a másik a vidámpark. Olvastam, hogy itt van. Az hogy müködik és hogy milyen meg milyen játékok vannak.