(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Varga Róbert Dátum: 2013-07-26 13:56:45
Kedves Vaia! Mi 07.29. - én megyünk Nei Poriba. Szeretném megkérdezni hogy a Meteorák , Természet és tradíció, programok menyibe kerülnek / fő. smile
Dátum: 2013-07-25 10:17:59
Mohácsik-Sallai Erika írta ekkor: 2013-07-24 10:51:06
Kedves Vaia! Mi augusztus 20-án megyünk Nei Poriba a Papa John apartmanba (már nagyon nagyon várjuk :) ) . A fakultatív programokról szeretnék érdeklődni, hogy pontosan mikor lesznek megtartva, milyen napokon?? Leginkább a Meteorák, valamint a Kalózhajós kirándulás érdekelne minket, de esetleg még a csúszdaparkot és Skiathos-t is megnéznénk. Előre is köszönöm a válaszodat! Erika
Kedves Erika ! Leírom az összes programunkat, hátha ezt olvasva másnak is hasznos információt tudok adni. Szerdán : Kalózhajó illetve Thessaloniki/Waterland (itt közös buszos városnézésben lesz részük, majd a Waterlandos vendégek a buszon maradnak és mennek tovább a csúzdaparkba, a többiek pedig folytatják a városnézést immár gyalogosan.A Waterlandos busz délutáni érkeztével pedig együtt térnek vissza Nei Poriba. Csütörtökön : Meteorák. Pénteken : Skiathos csodálatos szigetére kirándulunk Vasárnap: Athén, Természet és tradició (egy hegyi falúban pitasütéssel egybekötött kóstoló, majd Edessa a gyönyörű vízessésekkel, majd Pozar loutra a gyógyvízű forrásokkal) Hétfő: Olympos , görögest Tehát kedves Erika van választék bőven ! Sok szeretettel várlak Titeket ! Vaia
Mohácsik-Sallai Erika Dátum: 2013-07-24 10:51:06
Kedves Vaia! Mi augusztus 20-án megyünk Nei Poriba a Papa John apartmanba (már nagyon nagyon várjuk :) ) . A fakultatív programokról szeretnék érdeklődni, hogy pontosan mikor lesznek megtartva, milyen napokon?? Leginkább a Meteorák, valamint a Kalózhajós kirándulás érdekelne minket, de esetleg még a csúszdaparkot és Skiathos-t is megnéznénk. Előre is köszönöm a válaszodat! Erika
Dátum: 2013-07-24 10:27:58
Liki Zsoltné írta ekkor: 2013-07-21 20:38:56
Kedves Vaia! A lányomék hétfőhöz egy hétre mennek ide, és szeretnék tudni, hogy mennyibe kerül az új program/kirándulás? Előre is köszönöm a választ! :)
Kedves Liki Zsoltné ! Sajnos érdeklődés hiányában levette ezt a programot a kirándulásokat lebonyolító iroda . Helyette Thessaloniki/Waterland program van szerdán. Üdvözlettel : Vaia
Dátum: 2013-07-24 10:22:43
Börcsök Réka írta ekkor: 2013-07-17 22:21:35
Kedves Vaia! Mi augusztus végefelé megyünk Nei Poriba. Csak robogó bérlésre van lehetőség vagy esetleg van a közelben motor bérlés vagy autó bérlés is? A robogókon 2 személy utazhat Görögországban? Ez a Piaggio robogó hány cm3? (tudom h ezek már nagyon technikai kérdések, de hátha tudja a választ :) ) Lehetséges előre foglalni vagy több robogója is van a kölcsönzőnek? Mi mindenképpen szeretnénk bérelni, de félek, hogy nem lesz nekik... Még egy olyan kérdésem van, hogy páromnak pont akkor lesz születésnapja, amikor kint leszünk, esetleg tudna segíteni tortát rendelni/készíttetni vagy egy olyan linket/email-címet adni, ahol tudnám ezt rendezni? Előre is köszönöm válaszát! Izgatottan várjuk a nyaralást!!
Kedves Réka ! A kérdések első részére válaszolva : Autó bérlésre is van lehetőség de egy nappal korábban kell megrendelni, mert egy közeli városból hozzák át. Ára : Panda /50€ a következő kategória már 55€. Itt Nei Poriban van motor illetve robogó kölcsönzésreis lehetőség.a robogók kategóriáját és árait pár oldallal lentebb már részleteztem, kérem nézze meg ott. A robogókon csak egy személy utazhat. A levél második részére válaszolva pedig : rengeteg cukrászda van itt és láttam kész torákat is. Szerintem nem gond az egyedi torta rendelés sem. Üdvözlettel : Vaia .