(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

membrane Dátum: 2013-07-02 10:23:26
Kedves Vaia! Augusztus 12-én indulunk Nei Pori-ba. Fakultatív programok közül a Meteorákat és Athént választottuk, itt a fórumon olvastam, hogy csütörtökön és vasárnap lesznek ezek a programok. Ezen kívül érdekelne minket kerékpár és robogó bérlés, mert a környéket szeretjük magunk felfedezni, kérlek írd le hogy van-e Nei Pori-ban ilyen lehetőség és azt is hogy mennyibe kerül. Előre is köszönjük. :)
Firebreather Dátum: 2013-06-28 14:48:16
Sziasztok! A menyasszonyommal július 30-án indulunk Nei Poriba,és a Marianna apartmant néztük ki. Az lenne a kérdésem, hogy a 307-es illetve a 308-as szobáról lehet valahol fotókat találni? Illetve, aki esetleg ezekben a szobában volt, annak milyen tapasztalatai vannak? Előre is köszönjük a válaszokat!
Dátum: 2013-06-26 17:22:46
Gabriella írta ekkor: 2013-06-26 14:37:01
Sziasztok! Gondoltam megosztom a friss élményeimet, mi ma értünk haza Nei Poriról. :) Csakis jókat tudok írni az egész hétről! Ragyogó idő, 35 fok felett volt minden nap a hőmérséklet. A tenger tiszta, homokos, és szép! A szállás is megfelelő volt! Hangulatos, csendes hely Nei Pori... eltévedni sem lehet. Fakultatív programok közül, a Meteorákat választottuk, megérte: elképesztő látvány! Magával ragadott minket a görög világ, így biztosan vissza térünk még, talán máshova... Külön köszönet az idegenvezetőnknek Vaia-nak, a buszsofőröknek, a két Csabának, akik balesetmentesen, mégis rövid idő alatt hazahoztak minket! Egy élmény volt az egész... :)
Kedves Gabriella ! Örülök hogy szerencsésen hazaértetek és főleg hogy élményekben gazdag heted volt. A két Csaba nevében is köszönöm kedves soraid ! Ha készítettél a Grandos beach partyról képeket kérlek küld át a Grandos oldalon. Üdvözlettel :Vaia
Dátum: 2013-06-26 17:16:36
Kóber Anita írta ekkor: 2013-06-24 09:24:11
Kedves Vaia, mi augusztus 6-tól leszünk Nei Porin. Érdeklődni szeretnék, hogy fakultatív program keretén belül lehetőség van-e THESSALONIKI-ben városnézésre? Amennyiben nem akkor,hogy tudnánk Nei Poriból átjutni? A választ előre is köszönöm!
Kedves Anita ! Fakultatív programunkban szerepel Thessaliniki. Ha azon a héten nem indulna ez a kirándulás akkor javaslom a helyközi buszjáratot Nei Pori-Katherini-Thessaloniki útvonalon. Katheriniből 1/2 óránként indul a busz Thes/nikibe. Nei Poriból pedig indul vonat Thes/nikibe. Üdvözlettel : Vaia
Gabriella Dátum: 2013-06-26 14:37:01
Sziasztok! Gondoltam megosztom a friss élményeimet, mi ma értünk haza Nei Poriról. :) Csakis jókat tudok írni az egész hétről! Ragyogó idő, 35 fok felett volt minden nap a hőmérséklet. A tenger tiszta, homokos, és szép! A szállás is megfelelő volt! Hangulatos, csendes hely Nei Pori... eltévedni sem lehet. Fakultatív programok közül, a Meteorákat választottuk, megérte: elképesztő látvány! Magával ragadott minket a görög világ, így biztosan vissza térünk még, talán máshova... Külön köszönet az idegenvezetőnknek Vaia-nak, a buszsofőröknek, a két Csabának, akik balesetmentesen, mégis rövid idő alatt hazahoztak minket! Egy élmény volt az egész... :)