(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Sáry Károly Dátum: 2013-06-13 13:59:16
Tisztelt Grand Tours! Két hét múlva megyünk a Coral apartmanházba és érdeklődnék, hogy a wifi minden szobában elérhető és megfelelő sebességű, mert a feleségemnek dolgoznia kell , amihez feltétlen szükséges a net!? Köszönettel Sáry K.
Kormos Dátum: 2013-06-12 22:09:14
Kedves Bodó Lajos! Köszönöm a segítséget, nagyon kedves, hogy ilyen gyorsan válaszolt. Remélem jól sikerül majd a Nei pori-i nyaralásunk, bár Görögországba még nem csalódtunk! Üdvözlet
Dátum: 2013-06-12 16:29:36
Kiss János írta ekkor: 2013-06-12 09:55:56
Tisztelt Ügyintéző! 2013. Júl. 22-én indulunk Önökkel Nei Poriba. Mivel sehol nem találtam információt a fakultatív programok idejéről, kérem Önt, hogy erről tájékoztatást küldeni szíveskedjen. Ahová mennénk: Athén, Görög est, esetleg a Csúszda Park Konkrétan a napok érdekelnek. További szép napot! Kiss János
Kedves Kiss János ! Fakultatív programjaink a következők: szerda: Kalózhajós kirándulás Waterland Thessaloniki csütörtök: Meteorák péntek: Skiathos vasárnap:Hagyomány és tradició Athén hétfő : Olympos Görög est Üdvözelettel : Vaia / idegenvezető
Bodó Lajos Dátum: 2013-06-12 11:48:16
Kormos írta ekkor: 2013-06-11 18:15:16
Kedves mindenki! Szeretném megkérdezni, hogy Nei Poriban van nak-e olyan apartmanok, ahol van főzési lehetőség. Van-e hűtő?Köszönöm
Tisztelt Kormos! Tavaly voltunk a Coral-ban, ott minden apartmanhoz tartozott hűtőszekrény, és egy kétlángos rezsó. Alapfelszerelésként volt pohár, tányér (mély, lapos kicsi), lábas, serpenyő, tésztaszűrő és egy tál, valamint evőeszközkészlet a létszámnak megfelelően. A hűtőszekrény hatékonysága sajnos nem volt a legjobb, de ez betudható a 40 fok körüli melegnek is. Nei Pori egy nagyon jó választás, különösen tudom ajánlani a pénteki piacot, ahol mindent meg lehet kapni, és a bolti árak töredékéért. Jó nyaralást kívánok!
Kiss János Dátum: 2013-06-12 09:55:56
Tisztelt Ügyintéző! 2013. Júl. 22-én indulunk Önökkel Nei Poriba. Mivel sehol nem találtam információt a fakultatív programok idejéről, kérem Önt, hogy erről tájékoztatást küldeni szíveskedjen. Ahová mennénk: Athén, Görög est, esetleg a Csúszda Park Konkrétan a napok érdekelnek. További szép napot! Kiss János