(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-05-26 20:18:53
Schmidt Szilvia írta ekkor: 2013-05-09 22:04:40
Kedves Fórumozók és Grand Éva! Engem az érdekelne, hogy milyen a Marianna apartman mind felszereltségben mind pedig a környéke. Az az igazság én nem szeretnék látni se félig kész házat se pusztát. Ha van valakinek vélemény szívesen várom. Köszönöm
Kedves Szilvia ! A Marianna apartman minden igényt kielégítő felszereléssel rendelkezik, de természetesen csak főzöcskézésre van berendezkedve. A két főutca egyikén található a ház, pálmafákkal övezve. Puszta az biztosan nincs a közelben, de épülő ill. féligkész házakra sem emlékszem. A táj viszont fenséges amint a tengerparton sétálunk a puha , selymes homokban.... Háttérben az Olymposz hóval borított csúcsai, előtte a platamonasi vár egy domb tetején... ....minden este a nap a fenséges csúcsok mögött bukik alá, a tavernákból pedig görög zene szól. Sok szeretettel várjuk, hogy ezeket az élményeket átélje. Üdvözlettel: Vaia id.vez.
Dátum: 2013-05-26 20:02:21
Rubi László írta ekkor: 2013-05-26 17:11:08
Sok mindent, tavaly voltam ott. Kérdezz konkrétabban és írok szívesen....
Kedves László ! Várom kérdéseit ! üdvözlettel : Vaia
Dátum: 2013-05-26 19:57:52
Kedves Fórumozók ! Kontogianni Vaia vagyok az új idegenvezető Nei Poriban. Tavaly Paralián voltam szintén Grand tours szinekben. Talán találkozom ismerős arcokkal ezen a desztináción is.. :-) A fakultatív programok egyeznek a Paraliás programokkal, így bő választék áll rendelkezésére minden "görögország szerelmesének" Minden kedves Vendégünknek tartalmas kirándulásokban gazdag , szép nyarat kívánok ! Sok szeretettel várok mindenkit ! Vaia
Farkas András Dátum: 2013-05-26 17:57:20
Farkas András írta ekkor: 2013-05-26 17:56:38
Kedves Éva! Július 13-től 18-ig megyünk Toloba, oda és visszafelé, ha van szabad helyetek, szeretnénk Nei Poriban megszállni. Tudnál nekem e-mailcímet adni, hogy ott tudjunk egyeztetni, ne itt a fórumon? (olvastam egy ideig visszafelé a fórumon, de nem láttam elérhetőséget neked) Köszönettel: Farkas András
Természetesen Toloba is veletek megyünk :)
Farkas András Dátum: 2013-05-26 17:56:38
Kedves Éva! Július 13-től 18-ig megyünk Toloba, oda és visszafelé, ha van szabad helyetek, szeretnénk Nei Poriban megszállni. Tudnál nekem e-mailcímet adni, hogy ott tudjunk egyeztetni, ne itt a fórumon? (olvastam egy ideig visszafelé a fórumon, de nem láttam elérhetőséget neked) Köszönettel: Farkas András