(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vajda Ica Dátum: 2012-09-05 18:38:10
Köszönöm a tájékoztatást Hajnal!
Dátum: 2012-09-05 10:22:41
Szotter Viorica (Ibolya) írta ekkor: 2012-09-02 09:03:12
Kedves Hajnal. Erdeklodni szeretnek meg az uj fakultativ programrol, ugyanis a tobbieken mar voltunk es erre el szeretnenk menni. milyen arra lehet szamitani ? egesz napos program? koszonom szepen
Kedves Ibolya! Az uj programunk neve Termeszet es Tradicio. Eloszor Makedonia tartomany utazunk,ahol eloszor egy gorog csalad var minket az otthonaban egy kis faluban.Itt megkostolunk tradicionalis pitakat es gorog kavet iszunk.Lehet vasarolni is itt hazi keszitesu dolgokat.Innen tovabbmegyunk Edessaba,ahol Gorogorszag legnagyobb vizesese talalhato,itt egy ora szabadido van.Onnan pedig Pozarba megyunk egy gyogyfurdobe,aminek kulonlegessege,hogy az erdoben van es folyyik egy hideg vizu folyo,ahol vizesesek vannak kialakitva,mellette pedig egy meleg vizes folyo,gyogyvizzel.Teljesen mas jellegu,mint amihez otthon hozzaszoktunk :) Reggel 8-kor indulunk es 18.00 korul erunk vissza. Udv:Hajnal
Dátum: 2012-09-05 10:16:07
Klára írta ekkor: 2012-09-04 19:40:28
Kedves Hajnal! Jövőhéten hétfőn indulunk hozzád! :D Már alig várjuk!!! Azt szeretném kérdezni,hogy esetlegesen nem e tudnád nekem megmondani,hogy milyen idő várható? Remélem,hogy jó híreket tudsz nekem mondani! :) Előre is köszönöm! Szép napot! Üdvözlettel Klári :)
Kedves Klari! Ahogy a meteoroloiai jelentest nezem,ugy tunik napsuteses ido lesz :) Hamarosan talalkozunk! Udvozlettel:Hajnal
Dátum: 2012-09-05 10:14:04
Vajda Ica írta ekkor: 2012-09-03 13:02:12
Kedves Hajnal! Az ügyintéző által adott szerződést nem találtam meg, de ma felhívtam őket, és azt mondták, hogy nem kérik a buszon. (FRSZ ügyintézője által utazunk) Megmondta, hogy a Coralban a 1 emelet 201-es szoba a mienk. Érdeklődnék, hogy tendgerre néz-e a szoba, van e erkélye, milyen felszerlése van (törölköző, hajszárító, edények, poharak) mit érdemes vinni stb. Előre is köszönöm Vajda Ica
Kedves Ica! Az a szoba nem a tengerre nez.Erkely van.Torolkozo,vizforralo,evoeszkozok,tanyer,pohar,labos,serpenyo,tesztaszuro van.Hajszarito itt nincsen. Udvozlettel:Hajnal
Klára Dátum: 2012-09-04 19:40:28
Kedves Hajnal! Jövőhéten hétfőn indulunk hozzád! :D Már alig várjuk!!! Azt szeretném kérdezni,hogy esetlegesen nem e tudnád nekem megmondani,hogy milyen idő várható? Remélem,hogy jó híreket tudsz nekem mondani! :) Előre is köszönöm! Szép napot! Üdvözlettel Klári :)