NEHOGY FÉLPANZIÓT FIZESSETEK NEI PORIN!!!
Nos sajnálatos eseményről kell beszámolni, olyanról amilyet az elmúlt 7 évben még nem tapasztaltam! Igaz most először fizettem be félpanziót, mondván reggel ne kelljen friss kenyérért mászkálni, meg rakjanak csak elém valami változatos vacsorát.
Kaja pontban 09:00 és 19:00- Ha késel10 percet már bájmosollyal nekiáll csesztetni a pincérgyerek, hogy legyünk kedvesek pontosan érkezni. Sztem aki nyaral, az borzasztómód nem kívánja, hogy egy ezeridegen csesztesse...meg olyanokkal traktálja, hogy a tulaj utálja a magyarokat. Akkor talán a pénzünk se kelljen!!!
Reggeli: 3 féle parizer minőségű felvágott, 1 féle papírvékony sajt, száraz kenyérdarabkák, valami koktélvirsli, tükörtojás, salátaszerűség, mogyorókrém ( nyilván nem nutella!) valami lekvár amiben 2 db LÉGY lakott. Meg ilyen cornflakes szerűség. Italnak felvizezett tej, felvizezett kávé, felvizezett vagy valami porból készült narancslé...Minden áldott nap!
Vacsora: leves többnyire ehető, főételnek valami mélyhűtött vacak, vagy tészta szarrá főzve. Dinesszert 2 kocka dinnye, vagy egy köpőcséséznyi kompót.
És hogy a sztori teljes legyen utolsó nap újabb vendég érkezett az asztalok közé, egy 4-5 centis CSÓTÁNY személyében!!!
Mindenkinek jó étvágyat, de inkább ne a PLATON nevű vendéglátó egységben!!!
A pontossagot azert kerik ott,mert tobb csoport is szokott enni ott,es a vacsoranal felszolgalt etel akkor meleg meg.Azokat a dolgokat szolgaljak fel reggelinek,amiket mas szallodak is szoktak itt rendelni,ez valamifele standard.A kave francia kave,a tej pedig olyan formaban van,ami nalunk nem szokas,de itt sokan ezt isszak es a gyerekekenek is ezt adjak.Lehet,hogy mi mas izekhez vagyunk szokva,vannak kulonbsegek.A foetel biztos,hogy nem melyhutott.
A csotany valoszinuleg a szomszed apartmanhazbol kerulhetett oda,ami nem eppen jo allapotban van.Egyebkent a kollegakkal az irodabol mi gyakran ebedelunk ott,eddig nem tapasztaltunk ilyet.