(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-04-06 18:08:13
Gáncs Lajos írta ekkor: 2012-02-08 20:13:45
Kedves Garndéva! Júlis 10-én készülünk az Olympos-i riviérára. Paralia és Nei Pori között hezitálunk. Van egy 7 éves fiúnk, aki szereti a játéktermeket , a vidámparkot, a játszóteret. Találunk ilyet ezeken a településeken? Nem szeretjük a túl zsúfolt tengerpartot, a Sithonia félszigethez "szokott" nyaralók vagyunk.
Kedves Gáncs Lajos! Gyerekkel elsősorban Nei Porit javasolnám egyrészt a hosszú, homokos, lassan mélyülő part miatt, másrészt pedig mert van vidámpark és játszótér is a gyerekeknek a tengerparton. Üdv: Anett
Grand Éva Dátum: 2012-03-28 12:38:44
Máté Ildikó írta ekkor: 2012-03-18 18:20:52
Kedves Grandéva! A félpanziós ellátásról szeretnék érdeklődni. Visszaolvasva a fórumon nem igazán találtam róla információt. Valakinek esetleg ha van erről tapasztalata, megköszönném a segítséget. Érdemes befizetni vagy egyénileg jobb megoldani az étkezést?Üdv. Ildikó
Kedves Ildikó!Félpanziós ellátást elsősorban kényelmi okokból veszik igénybe az utasaink. Menüs az étkezés, főételt és valamilyen gyümölcsöt vagy desszertet szolgálnak fel.A tengerparton sok az étterem, aki rugalmasabb,ott is étkezhet. Az árak attól függnek, mit kérünk:ez lehet olcsóbb és drágább, mint a félpanziós ár.Nem tudom segítettem-e ezzel az infóval, ha van még kérdés szívesen válaszolok. Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2012-03-28 12:23:22
Okos Judit írta ekkor: 2012-03-17 19:03:46
Kedves Éva! Július végén készülünk Nei Poriba (négy fős társaság), és a Papa John Apartmanban leszünk. A kérdésem az, hogy van-e lehetőség robogó bérlésre és milyen árban van pl.: 1 napra? A szállásunk az alatta lévő bolt miatt hangosabb, vagy ez egyáltalán nem zavarja az utasokat? Ruhaszárító (kisebb akasztós) van a szobákban? Köszi! Judit
Kedves Judit! Elnézést a késői válaszért, de külföldön voltam.A bolt nem zavaró a zaj miatt, hiszen az este bezár, napközben pedig nem gond, ha jönnek-mennek ott az emberek.Ruhaszárító mindenhol van, ha nem lesz, akkor pótoltatjuk a tulajdonossal. Robogót itt is lehet bérelni, de az árat nagyban befolyásolja az, hogy hány napra béreljük.Az idei árra térjünk viisza a szezon kezdéséig, és akkor korrekt tájékoztatást tudunk adni.Üdvözlettel:Éva
Vandi Dátum: 2012-03-24 19:35:18
Hello Mindenki! Rengeteg a kérdés és már egy hete semmi válasz. Mi történt? :(
Máté Ildikó Dátum: 2012-03-18 18:20:52
Kedves Grandéva! A félpanziós ellátásról szeretnék érdeklődni. Visszaolvasva a fórumon nem igazán találtam róla információt. Valakinek esetleg ha van erről tapasztalata, megköszönném a segítséget. Érdemes befizetni vagy egyénileg jobb megoldani az étkezést?Üdv. Ildikó