(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Perge Zsuzsanna Dátum: 2012-02-16 10:31:02
Kedves Grandéva! Tervbe vettük, hogy az első turnusok valamelyikével utazunk görögbe. Nagyon szeretünk a fakultatív programokon részt venni, ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem is: van-e esély arra, hogy ilyen korai időpontban elindulnak a fakultatív programok? Sajnos tavaly még a főszezon és a rengeteg utas ellenére is úgy jártunk, hogy egy egész napos hajókiránduláson kívül semmi nem indult (másik görög helyen, de a Grandnál)! Nem szeretnénk még egyszer így járni, ezért kérdezem, hogy a korábbi évek gyakorlatának megfelelően érdemes-e ilyen tervekkel Nei Porit választanunk?
Grand Éva Dátum: 2012-02-15 14:25:44
Veresné Ancsa írta ekkor: 2012-02-14 16:26:46
Kedves Grandéva! Másik fórumon olvastam,hogy attól függetlenül,hogy nincs ikonnal jelezve,minden apartmanban van mikró. Ez itt Nei Porin is érvényes?
Kedves Ancsa! Mikró csak ott van, ahol a piktogram is jelzi. Év elején előfordulhattak a leírásoknál tévedések, de úgy gondoljuk, hogy mostanra már minden hibát kijavítottunk és a házaknál korrektül jelezzük a felszereltséget. Üdvözlettel:Éva
Veresné Ancsa Dátum: 2012-02-14 16:26:46
Kedves Grandéva! Másik fórumon olvastam,hogy attól függetlenül,hogy nincs ikonnal jelezve,minden apartmanban van mikró. Ez itt Nei Porin is érvényes?
Sihu Dátum: 2012-02-12 11:21:43
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy június 5-e körül mennyire van meleg Nei Porin? Akkor szeretnék menni, de ha még nem az igazi az időjárás, akkor inkább tolnám az egész nyaralást egy héttel. Előre is köszönöm!
Grand Éva Dátum: 2012-02-09 13:46:17
Gáncs Lajos írta ekkor: 2012-02-08 20:13:46
Kedves Garndéva! Júlis 10-én készülünk az Olympos-i riviérára. Paralia és Nei Pori között hezitálunk. Van egy 7 éves fiúnk, aki szereti a játéktermeket , a vidámparkot, a játszóteret. Találunk ilyet ezeken a településeken? Nem szeretjük a túl zsúfolt tengerpartot, a Sithonia félszigethez "szokott" nyaralók vagyunk.
Kedves Lajos!A kérdésében szereplő feltételek mind a két helyen adottak.Nei Pori a csendesebb, ott mindenből egy kicsit kevesebb van, mint Paralián.Ha nem szeretik a zsúfolt tengerpartot, akkor Nei Porit javasolnám, mert Paralia tengerpartja egész nyáron telített.Üdvözlettel:Éva