(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Kunos Nikolett Dátum: 2011-06-26 21:09:54
Szia GrandAnett! Mi július 26-tól megyünk Nei Poriba, a Coral Apartmanba. Érdekelne minket, hogy mit javasolsz, mit vigyünk magunkkal, vásárlási lehetőség van-e (bazár, ruha, csecsebecsék)?? Kell e bármilyen védőoltás?? Várjuk válaszodat, előre is köszönjük szépen! Üdv.: Bazs és Niki
Dátum: 2011-06-25 19:04:46
Sándorné írta ekkor: 2011-06-03 10:00:50
Kedves Anett!Megint eszembe jutott amit kérdezzek,megköszönöm hogy idáig is válaszolt!Kérdésem az lenne hogy Nei porin az orvos milyen utasbiztosítást fogad el.Gondolok itt például Allianzra,vagy ilyen nagyobb biztosítókra.Biztos lesz még sok kérdésem ezért elnézést kérek!
Kedves Sándorné! Annyit még hozzátennék, hogy természtesen mindenképp nemzetközi baleset és poggyász biztosítást kell kötni, mint pl. az QE Atlasz és az EUB. Nagyon jó ha van a 3 évre szóló EU kártya is, amit a TB nél lehet igényelni., mert a kórházi ellátásnál elsőbbséget élvez! Üdv.: Anett
Dátum: 2011-06-20 19:35:56
Kedves Sándorné! A Marianna apartman felső szintje is teljesen kiváló állapotban van. A szobák jól felszereltek. Mikrosütő is van a konyhában ill. a légkondicionáló a szobákban kérésre 5 Eur/ nap ellenében használható. Törülközőt adnak. Személyenként egy kicsit és egy nagyot. Részletes tájékoztatót fogok tartani az érkezés után, ahol a helyi információkat is elmondom. Ajánlott a tengerbe műanyag cipőt is viselni, illetve 40-50 -es napolajat használni. Az idő most nagyon jó. Augusztusban pedig garantáltan nagy meleg lesz, amit az Olimposzról érkező kis fuvallatt némileg enyhít. Továbbra is várom kérdéseit. Üdv.: Anett
Dátum: 2011-06-20 19:23:19
KIS PÉTERNÉ írta ekkor: 2011-06-16 11:38:46
Kedves Anett! Most megyünk másodszor a Grand Tourssal Görögbe, tavaly Tolóban voltunk. Szeretném a segítségét kérni az apróbb részletekkel kapcsolatban: a Marianna Apartmanba megyünk, mennyire felszerelt a konyha, törölközőt kapunk-e, illetve milyen gyakran cserélik, a csapvíz iható-e, van-e valami helybeli különleges tudnivaló? Köszönöm szépen előre is: Kis Péterné
Kedves Kis Péterné! A konyhák jól felszereltek. Törülközőt adnak és hetente cserélik. A csapvíz nem ajánlott, de a 6-os kiszerelésű víz itt is hasonló árban van, mint otthon. Mindenképp érdemes hozni 40-50 -es erősségű napolajat a főszezonba. A helyi tudnivalókat bővebben az érkezés után tartott tájékoztatón részletesen el fogom mondani. Addig is kellemes nyarat. Üdv.: Anett
Sándorné Dátum: 2011-06-19 12:50:06
Kedves Anett!Nagyon csendes ez a fórum,nem tudom csak én vagyok tele kérdéssel?Szeretném ha írnál egy kicsit a Marianna apartmanról.Gondolok itt arra hogy a felső szint milyen,mivel ugye januárba mikor foglaltam az volt írva hogy az még nincs fel újítva.Egy kicsit a felszerelés is érdekelne,amúgy meg minden!Egy kicsit jó lenne ha neked is lenne egy kis beszámolód,milyen odakinnt?Most csak ennyi,de szerintem foglak még zaklatni kéréssel és kérdéssel,aztán csak elérjük az augusztust.Addig is jó munkát neked!