(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Honvéd Lászlóné Erzsó Dátum: 2014-01-28 15:08:42
Ma én is befizettem az utat az idén Kefalóniát választottam remélem jól döntöttem.Anna-ba lesz a szállásunk és nagyon várom már az utazást.Olvastam az egyik hozzászólásba ,hogy van piaci vásárlási lehetőség messze van-e ??Eddig mindenhol megnéztük ha volt rá lehetőség.Juni 21-i turnussal utazunk Nyíregyházi felszállással!!!!Jó utat napfényes nyarat mindenkinek !!Honvédék smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-01-28 15:06:23
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2014-01-28 14:29:28
Marcsikám! Azért május elején még ne várj, csak a hó vége felé érkezünk a 2. turnussal :) Időt számonkérjük, fórumot olvasgatom! Puszi: Galgóék
Ok.Árpi smile Bízhatsz bennem smile Rögtön írok minden változásról amint leérek,árakról,természetesen a víz hőfokáról időjárásról...mindenről! Nagyon várlak benneteket smile puszi nektek Marcsi smile smile smile
Galgóczy Árpád Dátum: 2014-01-28 14:29:28
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-01-21 13:28:24
Szia Árpi és Kata! smile Nagyon jó idő szokott lenni már mikorra leérek május elején,ezért egy percig se aggódj...majd lesakkozom Zeusszal smile smile Minden étterem és üzlet rendben működik :) amint leérek a szigetre minden ujdonságról itt a fórumon adok majd tájékoztatást. puszi nektek addig is Marcsi smile
Marcsikám! Azért május elején még ne várj, csak a hó vége felé érkezünk a 2. turnussal :) Időt számonkérjük, fórumot olvasgatom! Puszi: Galgóék
Grand Marcsi Dátum: 2014-01-28 12:48:40
Váncsa Klára írta ekkor: 2014-01-27 22:55:03
Kedves Marcsi! Az lenne a kérdésünk, hogy a Hermesz apartmanban melyik 2 ágyas szoba néz a tenger felé a 2. emeleten? Nem tudunk választani, de az elsődleges szempont az lenne, hogy ha lehet lássuk a tengert reggel és este is ameddig lehet. Válaszodat előre is köszönjük! Klári és Pali
Kedves Klári! A kívánságnak megfelelő szoba a 26-os vagy 21-es szoba amiből látni a tengert a teraszra kiálva és a 21 -esből jobbra tekintve, a 26-os szobából pedig balra tekintve látni a napfelkeltét. A tenger nem megy sehová így este is sötétedésig lehet gyönyörködni benne. Remélem tudtam segíteni.Ha főszezonban jöttök a 21-es hűvösebb északi fekvésű szoba! Sajnos a tengerre néző szobáink mind 3 ágyasak így csak oldalsó szobákat tudtam javasolni. sikeres foglalást és türelmet indulásig,kívánok nektek üdv Marcsi smile
Váncsa Klára Dátum: 2014-01-27 22:55:03
Kedves Marcsi! Az lenne a kérdésünk, hogy a Hermesz apartmanban melyik 2 ágyas szoba néz a tenger felé a 2. emeleten? Nem tudunk választani, de az elsődleges szempont az lenne, hogy ha lehet lássuk a tengert reggel és este is ameddig lehet. Válaszodat előre is köszönjük! Klári és Pali