(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2013-09-08 09:41:04
Saci Illésné írta ekkor: 2013-09-05 08:24:41
Sziasztok! Mi még az idénben gondolkodunk és elkezdtünk szállást keresni szept. végére és döbbenten tapasztaljuk, hogy szinte minden betelt. Felmerült Skala, de nincs szabad szállás a kereső szerint.Ilyet még nem tapasztaltam , pedig régóta járunk görögbe és szept végén mindig nagy kínálat volt.
Szia Saci! smile Kicsit később nem jó nektek ,amikor még van szabad helyünk? puszi Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2013-09-08 09:38:24
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2013-09-04 18:03:23
Sziasztok Marcsi és persze a többieknek is üdv! Én már a jövő évben gondolkodom, lehet (ha nem jön egy váratlan lehetőség), homénygy ismét Kefalonián kötünk ki. A kérdésem főként Marcsihoz szól, de más véleményét és érveit is elfogadom :) Szóval 2 főre melyik a legjobb apartman a Hermesben? Lehetőleg a legfelső szinten lennénk, fő szempontok: nagy terasz, tenger felé kilátás, márt s most nem jut eszembe. Szúnyogháló nyilván mindegyik ajtón van, a szoba elrendezése nagyjából mindegy, ja és lehetőleg 2 külön ágy legyen, mert a görögöknél a francia ágy nem 2 személyt jelent, hanem csak egy francia módra összebújó párt, vagyis inkább másfél személyes :) Marcsinak sok puszi, a többieknek üdv: Kónyu alias Galgó v. Árpi
Szia Árpi! smile [email protected] írj kérlek majd ha gondolod Árpi. puszi nektek Marcsi smile
Galgóczy Árpád Dátum: 2013-09-08 01:22:29
Nyírcsák András írta ekkor: 2013-09-07 08:36:28
Szia Kónyu! Lássad kivel van dolgod . A másik Görög honlapon meg szoltál mindenkit aki kérdezet ,és olvasásra kértél fel mindenkit . Pedig te ÁLLITÓLAG nagy Görög szakértő vagy . De én válaszolók a kérdésedre .A 27-es és 28-as szobák az emeleten 3 fősek és ezeknek a terasza néz a tengere. A 26-os ,25-ös és 24-es szobákból lehet látni a tengert de nem teljesen mert elé építetek egy másik házat de csak a beton szerkezet van még készen ,de lehet hogy jövőre már ennyit se lehet majd látni belőle ,és ezek oldalsó teraszok . Szúnyog háló mindegyik szobán van . Mink most jöttünk haza 09.01-én és a 26-os szobába voltunk de a többibe is voltam mert a ismerőseim ezekbe voltak . Még annyit hogy a mi szobánkba elég hiányosak voltak a konyhai eszközök . És még egy kicsi gond ezekkel hogy a nap reggel 9-töl este 20 óráig ide sütnek . És még a bérlésekről a kocsi naponta 65-70 euró míg a motorok 20-25 eróba kerültek. / JÓ TANÁCS / Skala tenger partja kavicsos ezért érdemes szörf cipőt vinni . U.I: És remélem egyszer tényleg ihatunk egy OUZOT
Elnézést mindenkitől az OFF-ért, de erre válaszolnom kell: Kedves András! Rosszul emlékszel, a gond veled volt, talán ezért lettél törölve mindenhonnan, ahonnan nem, ott hosszas könyörgés után maradhattál úgy, hogy megígéred, nem folytatod a személyeskedést! Legalábbis az illető oldal üzemeltetője erről tájékoztatott egy privát levélben, amelyben egészen másról tárgyaltunk, csak megemlítette, hogy kitartóan uszítasz ellenem a személyes e-mail-jeidben!! Akkor többekkel egyetemben a sokadik botrányos helyesírású hsz-ed miatt jeleztük, hogy megtisztelhetnéd a fórumozókat egy helyesírás-ellenőrzővel, amire te folyamatos személyeskedő offolással szemetelted tele a topikot!! Kérlek, ne offold szét ezt a topikot is, ne írogass ide olyan dolgokról (főleg ne hamisan!), amiknek semmi köze ehhez az oldalhoz, megtetted ezt már másik 2 oldalon! Előre is köszönöm! És egyben megköszönöm a leereszkedő válaszodat is (ami megint hemzseg a hibáktól, ezért kínszenvedve olvatam!!!), de őszintén szólva nem is a te válaszodra vártam, hanem mint írtam, inkább Marcsiéra, és sem az autóbérlésről nem érdeklődtem (értelme sincs, hiszen az árak szezontól, helytől és a bérelt napok számától nagyban függenek, ezekről meg nem is írtál, igaz, nem is érdekelt), sem jó tanácsra nem volt szükségem, mivel 4 hét alatt sikerült észrevennek, hogy Skala partja kavicsos! Ja, és nem iszom, így az sem lesz jó ürügy a bratyizásra :) Még egyszer bocs mindenkitől az offért, ha lenne privi, abban reagáltam volna Andrásnak! ha elolvasta, törölhető is! Köszi!
Galgóczy Árpád Dátum: 2013-09-08 00:58:06
Marcsi! Van egy privát mail-címed?
Nyírcsák András Dátum: 2013-09-07 08:36:28
Szia Kónyu! Lássad kivel van dolgod . A másik Görög honlapon meg szoltál mindenkit aki kérdezet ,és olvasásra kértél fel mindenkit . Pedig te ÁLLITÓLAG nagy Görög szakértő vagy . De én válaszolók a kérdésedre .A 27-es és 28-as szobák az emeleten 3 fősek és ezeknek a terasza néz a tengere. A 26-os ,25-ös és 24-es szobákból lehet látni a tengert de nem teljesen mert elé építetek egy másik házat de csak a beton szerkezet van még készen ,de lehet hogy jövőre már ennyit se lehet majd látni belőle ,és ezek oldalsó teraszok . Szúnyog háló mindegyik szobán van . Mink most jöttünk haza 09.01-én és a 26-os szobába voltunk de a többibe is voltam mert a ismerőseim ezekbe voltak . Még annyit hogy a mi szobánkba elég hiányosak voltak a konyhai eszközök . És még egy kicsi gond ezekkel hogy a nap reggel 9-töl este 20 óráig ide sütnek . És még a bérlésekről a kocsi naponta 65-70 euró míg a motorok 20-25 eróba kerültek. / JÓ TANÁCS / Skala tenger partja kavicsos ezért érdemes szörf cipőt vinni . U.I: És remélem egyszer tényleg ihatunk egy OUZOT