(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Büttner Károly Dátum: 2017-12-16 17:58:32
Üdvözlöm kedves Grand Marcsi ! Érdeklődök , hogy milyen parkolási lehetőség van a Hermés körül ? A második turnusba mennénk 2 hétre , egyénileg . Remélem akkor már jó kiránduló idö lesz . Üdvözlöm , Büttner Károly
Grand Marcsi Dátum: 2017-12-15 19:29:32
Lajos Ilona írta ekkor: 2017-12-15 14:51:42
Kedves Marcsi! Alig várom már, hogy foglalni lehessen! :) A szállást még nem tudjuk, ahol lesz hely ott lesz, nem érdekes :) Ahogy olvastam az előzményekből, hétfőnként van szigettúra, feltétlen megyünk Veled, egy két hajó túra érdekelne még, pontosabban az időpont (a nap)pl.: ITHAKA, FISKARDO-HAJÓKIRÁNDULÁS, HAJÓKIRÁNDULÁS ZAKYNTHOSRA - KEFALONIÁRÓL és ezt követően lennének a magánakcióink, az autóbérlés. Már csak azért is lennék rá kíváncsi, hogy folyamatos legyen az autóbérlés, talán így alkudhatunk is :) Egyáltalán tudunk e bérelni akkor, mert előre nem szeretnénk. Köszönöm. Kellemes Ünnepeket!!
Kedves Feketéné! Én is izgatottam várom a foglalásokat:) Ha minden marad a tavalyi időpontokban, akkor szerdán Zakynthos, csütörtök Fiscardo, péntek Ithaka hajóval látogatunk majd el. Segítek majd ott Skalán a bérlésben is ,nem kell aggódni. Jó foglalást,és Kellemes Ünnepeket kívánok. Üdv: Marcsi smile smile smile
Lajos Ilona Dátum: 2017-12-15 14:51:42
Kedves Marcsi! Alig várom már, hogy foglalni lehessen! :) A szállást még nem tudjuk, ahol lesz hely ott lesz, nem érdekes :) Ahogy olvastam az előzményekből, hétfőnként van szigettúra, feltétlen megyünk Veled, egy két hajó túra érdekelne még, pontosabban az időpont (a nap)pl.: ITHAKA, FISKARDO-HAJÓKIRÁNDULÁS, HAJÓKIRÁNDULÁS ZAKYNTHOSRA - KEFALONIÁRÓL és ezt követően lennének a magánakcióink, az autóbérlés. Már csak azért is lennék rá kíváncsi, hogy folyamatos legyen az autóbérlés, talán így alkudhatunk is :) Egyáltalán tudunk e bérelni akkor, mert előre nem szeretnénk. Köszönöm. Kellemes Ünnepeket!!
Tóth Andrea Dátum: 2017-12-15 09:26:43
Grand Marcsi írta ekkor: 2017-12-15 09:07:56
Kedves Andrea! Remek választás volt a 15-ös szoba. Innen az utcára is rálátni, valamint a tengerre is...már amennyire a fák engedik. Nem zajos egyáltalán....szerintem nagyon jól fogják ott érezni majd magukat! Addig is minden jót és Kellemes ünnepeket kívánok! Üdv: Marcsi
Köszönjük szépen, alig várom, hogy foglalni tudjunk, tűkön ülök smile
Grand Marcsi Dátum: 2017-12-15 09:07:56
Tóth Andrea írta ekkor: 2017-12-14 18:16:28
Kedves Marcsi! Augusztusban szeretnénk menni a Mi Abeli apartmanba. Tripadvisoron elég rossz értékeléseket olvastam, de nekünk nagyon fontos a part közelsége. Mik az eddigi tapasztalatok, visszajelzések? A 15-ös szobát néztük ki magunknak, képek alapján teljesen korrekt apartman. :)
Kedves Andrea! Remek választás volt a 15-ös szoba. Innen az utcára is rálátni, valamint a tengerre is...már amennyire a fák engedik. Nem zajos egyáltalán....szerintem nagyon jól fogják ott érezni majd magukat! Addig is minden jót és Kellemes ünnepeket kívánok! Üdv: Marcsi