(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Szöllősiné Molnár Erika Dátum: 2013-07-26 21:40:42
Grand Marcsi írta ekkor: 2013-07-12 18:55:19
Kedves Erika! Nagyon köszönöm hogy jelzed az érkezés időpontját, legalább nem aggódom majd értetek!!! Bárcsak mindenki ilyen figyelmes lenne mint te smile . Majd hívjatok érkezéskor mert én majd a Hermesben leszek...de várlak nagyon benneteket üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi! Szerencsésen hazaérkeztünk Kecskemétre! (Voltunk egy hetet Parálián is). Rengeteg szép emlékünk van a szigetről, a kristály tiszta tengerről, a változatos partokról. Legyen szép a nyarad! Üdv: Szöllősiék
Kantó Károly Dátum: 2013-07-25 19:09:26
Kedves Marcsi, Fórumozók! Érdeklődnék, hogy ha a foglalással együtt kötöttünk online utasbiztosítást, mikor fogjuk megkapni a biztosítási kötvényt? Előre is köszönöm! Üdv: Karesz
Bán Zsuzsanna Dátum: 2013-07-25 10:14:01
Kedves Marcsi! Két hét múlva érkezünk Hozzád, és már nagyon be vagyunk sózva. :) Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség vizisíelni Skalában vagy valahol Kefalónián, és ha igen, akkor kb mennyibe kerül. Előre is köszönöm a választ! :) Üdv: Zsuzsi
Vass Rita Dátum: 2013-07-25 09:00:15
Kedves Marcsi! Én is érdeklődnék az élelmiszer árakkal kapcsolatban, jövőhéten érkezünk hozzád és azon gondolkodunk, hogy vigyünk e bőségesen reggelinek valót, gondolok itt felvágottakra sajtokra stb., vagy nincs olyan nagy ár különbség és beszerezhető ott is. Már nagyon várjuk a nyaralást, igaz a busz miatt egy kicsit izgulunk, még sose voltunk ilyen hosszú buszos úton, de a képek alapján a sziget szépsége szerintem megéri a hosszú utazást. Köszi az eddigi segítséget is! Üdv. V. Rita
Gáleg Attila Dátum: 2013-07-24 16:42:47
Kedves Marcsi! Előfoglaltunk a Hermesbe a fsz. 6-os szobába, ami pótágyas, de csővázas gyerekpótágy. Szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményed arról, hogy 170 cm magas gyerek kényelmesen elfér az ágyon? Megköszönném, ha aránylag hamar válaszolnál, mert dönteni kell, illetve utalni a pízt. Köszi előre is minden segítséget.