(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2013-05-31 21:13:46
Spilkó Réka írta ekkor: 2013-05-30 12:36:14
Kedves Marcsi! Azután érdeklődnék, hogy van e lehetőség Kefalónián napernyő bérlésére, ha igen ez napi szinten vagy heti szinten mekkora összeget takar.Üdv Réka
Szia Réka! 4-5- eu magasságában vannak a napi napernyő árak..de a medencés szállodáknál fogyasztás ellenében lehet használni a medencéket és az ágyakat és a napernyőt is.. A döntés a ti kezetekben lesz majd itt döntötök...helyben! Addig is minden jót kívánok nektek! Üdv Marcsi smile
Lantos Erika Dátum: 2013-05-30 18:22:02
Kedves Marcsi! Arra vonatkozóan, hogy mi mennyibe kerül, sokféle kérdés volt, de engem a kenyér helyett a gyümölcsök sokkal jobban érdekelnének. Mifélék és milyen áron találhatóak a szigeten? Mi szeptemberben megyünk 2 hétre és ebben az időszakban előforduló gyümölcsök érdekelnének. Üdv. Erika
Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2013-05-30 18:04:38
Bocsánat, Zsuzsa kérdésére próbáltam válaszolni, de véletlenül Piroska bejegyzéséhez írtam!!! Elnézést kérek tőletek!!!!
Csiszárné Molnár Ildikó Dátum: 2013-05-30 18:02:07
Liborné Bata Piroska írta ekkor: 2013-05-27 14:30:02
Szia Marcsi!Csak szeretném tudatni veled ,hogy anyuék rendben haza értek vasárnap!Bár üzeni a térde még mindig fáj sajnos smile de csodásan érezték magukat és nagyon-nagyon köszönnek mindent smile !!!! a képek nagyon jok lettek,és tényleg gyönyörü és különleges sziget!!!...anyu üzeni:az áldása kisérje végig az utadat ,de te biztos tudod miröl van szo!még egyszer sok puszit küldenek smile smile remélem mi is eljutunk!!!további szép napot kivánunk neked smile Piroska
Kedves Piroska! Bocsánat, nem akarok tolakodó lenni, de megtaláld a második oldalon a nevemnél, már Marcsi nagyon aranyos volt, megírta a programok napjait!!!! Üdv. Ildikó
Szilágyi Zsuzsa Dátum: 2013-05-30 12:55:10
Szia Marcsi! Tudnál nekem segíteni abban,hogy a fakultatív programok milyen napokra esnek pontosan ,mert többre is szeretnénk elmenni,de idő hiányában szerintem szelektálnunk kell majd!! Köszönöm előre is!! Zsuzsa smile