(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Horváth Csilla Dátum: 2017-08-05 13:58:01
Kedves Grandtours! Mi előszőr 4éve voltunk veletek nyaralni, azóta megyünk minden évben,volt úgy,hogy 2x is. Szerencsére az utolsó törökországi turnusban is ott lehettünk még...minden utazásunk előtt,figyeltük,olvasgattuk a fórumot,mert szuper jó tanácsokat, élményeket,tapaszalatokat olvashattunk! Utazás előtt jó ráhangoló tudott lenni! Már tavaly is figyeltem,idén pedig kifejezetten, főleg Zakynthos,Kefalónia -mivel azokat figyelem- esetében tudom mondani,hogy egyáltalán nincs semmi hasznos infó az oldalon! Kérem önöket,hogy ha tudnák kicsit motíválni az utasokat ,akkor tegyék meg,ha már van ez a felület,akkor legyen hasznos! Emlékszem többször is kértek minket utasokat az idegenvezetők,hogy osszuk meg a véleményünket a fórumon az utazás alatt/ után! Lehet ismét kezdeményezni kelle ezt az utasok felé! Mi idén Kefalóniába megyünk,szeretnék olvasgatni róla kicsit többet! Köszönöm!
Edit Dátum: 2017-08-04 10:02:41
Hahó!!! Sziasztok! Valaki tudna írni részletes élménybeszámolót a fakultatív programokról? Köszi!
Csáki Eleonóra Dátum: 2017-07-21 13:56:38
Kedves Marcsi!Kedves nyaralók!Mi is először utazunk görögországba,és szeretnék segítséget kérni,hogy a szeptember 23-tól 30-ig,vagy a szeptember 30-tól október 7-ig terjedő turnust válasszuk időjárás illetve hőmérséklet szempontjából? Előre is köszönöm a segítséget! smile
Haris László Dátum: 2017-07-18 15:34:14
Kedves Grand Marcsi, tisztelt utazási iroda, 07.29.-n érkezünk egyéni utasként két gyermekkel, autóval. Azt szeretném megkérdezni, hogy a kompok menetrendjéről találok e valahol információt, illetve, hogy a hazautazásnál lehet e előre kompjegyet váltani másnapra? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy megérkezés esetén (késő délután, vagy kora estére várható) hogyan tudjuk átvenni a foglalt szoba kulcsát? A részvételi jegyen találtam telefonszámot. Azt kell hívjam 'útbaigazítás' céljából? Válaszát előre is köszönöm.
Turcsánné Kiss Mihaéla Dátum: 2017-07-18 09:02:25
Kedves Marcsi! Még nem voltunk Kefalonián,07.28.-án indulunk, ezért érdeklődnék hogy Skalán csak kis supermarketek vannak e, pékség esetleg kisebb piac van -e? Érdemes e itthonrol valami tartós éllemiszert cipelni vagy ott mindent megkapunk? Válaszod előre is köszönöm!Üdv. Mihaéla