(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Lencsésné Lehőcz Orsolya Dátum: 2013-01-05 09:50:10
Kedves Marcsi! Kefalonián szeretnénk nyaralni. 2 felnőtt és 2 kisgyerekkel (4 és 7éves) mennénk. Mindenképp egy légterű szobát szeretnénk, de ilyet nem találtunk a katalógusban. Ebben szeretném a segítségét kérni! Előre is köszönöm: Orsi.
Grand Marcsi Dátum: 2013-01-01 21:46:36
Bódi Ilona írta ekkor: 2012-12-31 17:28:36
Kedves Marcsi! A nyáron szeretnénk Kefalonián nyaralni. Sok szépet hallottunk, olvastunk róla. A szállás kiválasztásánál fontos szempont nekem, a kilátás. :-) Kérlek segíts! Nézegettem az apartmanokat, de a leírások alapján nemigazán találtam olyan két fős szobát, ahol a teraszról látni a tengert. Tényleg ez a helyzet? A négy fősek ebben előnyt élveznek. Ha mégis van ilyen szoba bármelyik ap-ban, kérlek írdd meg. Köszönettel: Bódi Ilona. UI: Boldog Új Esztendőt Kívánok Neked és az Utazási Iroda minden dolgozójának! Már több alkalommal utaztam veletek, és minden esetben csak pozitív tapasztalataim voltak! Szeretem ezt az irodát! :-)
Kedves Ilona! Nagyon Boldog Új Esztendőt nektek is smile smile smile Javasolnám a Hermes 21-es szobáját ahonnan a teraszról ,jobbra nézve láthatjátok a tenger +még hűvös szoba lévén klímára sem nagyon lesz szükségetek! smile Szeretettel várlak benneteket! üdv:Marcsi smile
Bódi Ilona Dátum: 2012-12-31 17:28:36
Kedves Marcsi! A nyáron szeretnénk Kefalonián nyaralni. Sok szépet hallottunk, olvastunk róla. A szállás kiválasztásánál fontos szempont nekem, a kilátás. :-) Kérlek segíts! Nézegettem az apartmanokat, de a leírások alapján nemigazán találtam olyan két fős szobát, ahol a teraszról látni a tengert. Tényleg ez a helyzet? A négy fősek ebben előnyt élveznek. Ha mégis van ilyen szoba bármelyik ap-ban, kérlek írdd meg. Köszönettel: Bódi Ilona. UI: Boldog Új Esztendőt Kívánok Neked és az Utazási Iroda minden dolgozójának! Már több alkalommal utaztam veletek, és minden esetben csak pozitív tapasztalataim voltak! Szeretem ezt az irodát! :-)
Grand Marcsi Dátum: 2012-12-26 23:23:30
Kellemes Ünnepeket és Boldogabb 2013-as esztendőt kívánok minden kedves régi és új Kefaloniára érkező vendégemnek! smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-12-20 22:58:38
Jenei Mihály írta ekkor: 2012-12-19 20:28:44
Kedves Mercsi ! Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk ! Jeneiék Apollónia és Misi
Kedves Mihály! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat! :) Mercsi nevében is smile Én is kívánok Kellemes Ünnepeket és minden földi jót nektek!!! Üdv:Marcsi smile