(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-12-09 22:51:43
Sándorné írta ekkor: 2012-12-01 12:55:40
Köszi Kriszta a véleményt,közben a férjemmel is úgy döntöttünk hogy próbáljuk a Hermesbe foglalni a szobát,januárba ezt meg is tesszük.Igazából 3 fakultatívra be akarunk fizetni mivel csak nekem van jogsim és hegyekbe nincs sok tapasztalatom.
Kedves Sándorné! A Hermes 21-es szobája szerintem jó lesz majd számotokra,kivéve ha nem akartok a másodikra fölgyalogolni. Ez északi oldal, így hűvösebb lesz,nem szükséges a klíma és még a napkeltében is gyönyörködhettek oldalról majd a teraszotokról. Sajnos nálunk nincs kedvezmény több kirándulás befizetése esetén ,de mivel minden kirándulást én viszek személyesen így mindenről bőséges információval ,és minőségben lesz majd részetek...amit tudok garantálni! Mindenki maga dönti majd el személyesen hogy milyen kiránduláshoz lesz majd a helyszínen kedve ,mindenesetre szeretettel várlak majd benneteket. Kellemes Ünnepeket és minden jót kívánok addig is nektek smile üdv:Marcsi
Sándorné Dátum: 2012-12-01 12:55:40
Köszi Kriszta a véleményt,közben a férjemmel is úgy döntöttünk hogy próbáljuk a Hermesbe foglalni a szobát,januárba ezt meg is tesszük.Igazából 3 fakultatívra be akarunk fizetni mivel csak nekem van jogsim és hegyekbe nincs sok tapasztalatom.
Kaló Krisztina Dátum: 2012-12-01 06:52:33
Sándorné írta ekkor: 2012-11-29 09:28:07
Szia Krisztina!Köszönöm a hozzá szólásodat,örülők mások véleményének is!Igazából én a földszintinél inkább a zaj miatt aggódom.Azért kíváncsi lennék rá hogy mi nem tetszett a szobába?
Szerintem sokkal lelakottabb volt, mint a Hermes. A légkondi olyan hangos volt, hogy nem szívesen használták. A szekrények ajtajait nem lehetett becsukni, ami minden alkalommal nekiütközött a bejárati ajtónak, ha kinyitották. Ezek talán nem olyan nagy dolgok, de ami kiverte nálam a biztosítékot, hogy a fürdőben csótányok voltak. A tulaj próbált korrigálni, de nem volt nagy eredménnye. Mi autóval voltunk és csak a szigeten mentünk több mint 1100 km-t. Ha busszal mentek érdemes kocsit bérelni. Csak egy fakultatívon vettünk részt (Ithaka), amivel nem nyertük el az idegenvezető sokat emlegetett kedvességét. Pl, mikor megkérdeztük merre induljunk ha az Enosra megyünk, szó szerint azt mondta, ez az ő kis titka és inkább fizessünk be a fakultatív programra, pedig nem azt kértük, hogy mondja el mit fogunk látni, csak hogy merre menjünk. Azért szeretnék jót is mondani, mert a sziget gyönyörű és mi nagyon jól éreztük magunkat. Felejthetetlen partokon jártunk (Myrthos, Platia Amos, Dafnoudi...), nagyon finomakat ettünk, csodás volt az Enos hegy és a Melissani barlang, a görögök kedvesek és segítőkészek voltak.Nem szabad kihagyni a sok kis festői városkát (Assos, Fiskardo, Argostoli...). Annyi a látnivaló, hogy legalább két hétre érdemes menni, ha tehetitek. Szívesen segítek, ha van még kérdés. Kriszti
Sándorné Dátum: 2012-11-29 09:28:07
Szia Krisztina!Köszönöm a hozzá szólásodat,örülők mások véleményének is!Igazából én a földszintinél inkább a zaj miatt aggódom.Azért kíváncsi lennék rá hogy mi nem tetszett a szobába?
Kaló Krisztina Dátum: 2012-11-28 21:02:14
Mi a Hermesben laktunk és nem bántuk meg, a barátaink viszont a Renieriben voltak a földszinti szobákban. Az hangulatos volt, hogy kényelmesen ki lehetett ülni az apartman elé enni, beszélgetni, kártyázni esténként, de a szoba hagyott némi kivánni valót maga után. Szerintem megéri a Hermes, a +5% nem sok a minőségi különbséget tekintve. Bár nem nekem szólt a kérdés, de remélem így könnyebb lesz dönteni. Üdv, Kriszti