(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2012-09-24 11:21:51
Szia Marcsi!Idén Sartin nyaraltunk, ami csodásan sikerült .Jövőre Kefaloniát vagy Korfut néztük ki magunknak (képek alapján inkább Kefalonia ). Bár még messze van a következő nyár még is érdeklődnék ,hogy mennyire gyorsan mélyül a part? 10 és 12 éves gyerekekkel mennénk és nem szeretnénk ha bajuk esne vagy nem tudnának bemenni a vízbe mert mély. Válaszodat előre is köszönöm.Kata.
Grand Marcsi Dátum: 2012-09-21 06:59:33
Felföldi Attila írta ekkor: 2012-09-19 16:34:35
Szia Marcsi! Küldtem néhány képet a céges elektronikus postacímedre. Remélem, sikerül megnyitni! ... De hogy én mennyire nem szeretek még itthon lenni smile ... Hajnalban, melóba menet még hűvös van... Ostromolnak az ostoba emberek az ostoba kéréseikkel... Mennyivel kellemesebb volt kint. De gondolom így van ezzel mindenki. smile
Szia Attila! Ismerem az érzést ne aggódj smile smile A képeket megkaptam..nagyon köszönöm hogy nem felejtetted el,.. mill.puszi smile
Felföldi Attila Dátum: 2012-09-19 16:34:35
Szia Marcsi! Küldtem néhány képet a céges elektronikus postacímedre. Remélem, sikerül megnyitni! ... De hogy én mennyire nem szeretek még itthon lenni smile ... Hajnalban, melóba menet még hűvös van... Ostromolnak az ostoba emberek az ostoba kéréseikkel... Mennyivel kellemesebb volt kint. De gondolom így van ezzel mindenki. smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-09-15 11:23:09
Biró Gabriella írta ekkor: 2012-09-14 21:31:12
Szia Marcsi! Lenne egy pár kérdésem hozzád. Az első az lenne, hogy Skala tengerpartján van-e olyan partszakasz ami homokos és lassan mélyülő? A második az lenne, hogy van-e internet cafe és ha van mennyibe kerül egy óra? Az utolsó az lenne, hogy van-e lehetőség búvárkodásra szervezett keretek között profi felszerelésekkel? Ha van lehetőség mennyibe kerül? Válaszokat előre is köszönjük! Szeptember 22-én találkozunk smile
Kedves Gabriella! A partunk jobb szélénél a szikláknál homokosabb és sekélyebb a víz. Van minden házunkban internet ,az Anna apartman kivételével, viszont a Hermes apartmanunk recepciójánál van közös használatú számítógép amit minden vendégünk használhat ingyenesen... Ha viszon ezek ellenére Internet cafét keresel, van természetesen ..fogyasztás ellenében ingyenesen netezhetsz. Van profi búvárközpontunk de csak Ag. Efimiában..55€ a kezdőknek palackkal ruhával együtt. Szeretettel várlak benneteket ! Jó utat majd ..üdv:Marcsi smile
Biró Gabriella Dátum: 2012-09-14 21:31:12
Szia Marcsi! Lenne egy pár kérdésem hozzád. Az első az lenne, hogy Skala tengerpartján van-e olyan partszakasz ami homokos és lassan mélyülő? A második az lenne, hogy van-e internet cafe és ha van mennyibe kerül egy óra? Az utolsó az lenne, hogy van-e lehetőség búvárkodásra szervezett keretek között profi felszerelésekkel? Ha van lehetőség mennyibe kerül? Válaszokat előre is köszönjük! Szeptember 22-én találkozunk smile