(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Acsádi Melinda Dátum: 2012-07-05 01:46:14
Sziasztok! Korábban kérdeztek már a szórakozási lehetőségekről Skalan, de nem érkezett rá válasz eddig. Valaki tudna mesélni valamit????:)
Grand Marcsi Dátum: 2012-07-04 22:22:49
Nagy Katalin írta ekkor: 2012-07-04 08:36:00
Kedves Marcsi!Érdeklődni szeretnék,h a zakynthosi hajókiránduláson,Alykes-en, mennyi szabadidőt lehet eltölteni?:-)Bőven belefér egy ebéd,egy kis ajándék vásárlás?A strandolást meg se merem kérdezni?:))Azt szeretném még megkérdezni,h a Renieri-be van-e széf,mert a katalógusban és a Grand-os oldalon sem látom feltüntetve!? 2 éve nyáron voltunk nálad a Hermes-be és ott volt.DE sajna már a mi kiválasztott időpontunknak nem volt a Hermes-be szabad hely.Szeptember 8-tól megyünk.Már alig várjuk.Most legalább pótoljuk a hiányosságot látnivalókban!:-)Előre is köszönöm szépen a válaszod,és további szép nyarat,és jó munkát kívánok neked!Hamarosan talizunk!Üdv.Kata
Kedves Kata! smile A zakynthosi hajókirándulásnál 2 órát töltünk el Alykes -Alykanason..: ezalatt ebédre, shoppingolásra,fürdőzésre vizisportolásra is marad idő smile Nincs széf a Renieriben de hála az Égieknek itt jó a közbiztonbság smile Minden jót nektek is és várlak majd nagyon ismét benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-07-04 22:11:08
Jenei Mihály írta ekkor: 2012-07-04 20:33:50
Egyik utasnak irtad,hogy július 27.én visszaáll az eredeti menetrend !? Igy is jók az időpontok a nekem irt válaszodban ? Köszönöm :Mihály
Kedves Mihály smile smile Természetesen jó időpontokat adok megnem érdekem hogy a vendégeim ne találjanak ide smile nagyon nagyon várok mindenkit erre a gyönyörű gazdag szigetre! Nagyon jó utat kívánok nektek smile üdv:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-07-04 22:03:43
Bús László írta ekkor: 2012-07-04 07:08:23
Szia Marcsi! Volna Pár kérdésünk, mivel mi is meggyük hozzád nyaralni Szeptember 1-8-ig:)Az éttermi árakkal kapcsolatban tudnál valamilyen felvilágosítást adni?Jobban megéri magunknak készíteni valami egyszerű kaját vagy teljesen elfogadhatóak az árak?Tegnapelőtt kitaláltuk,hogy megyünk nyaralni tegnap már le is foglaltuk, így elég kevés időnk volt utána nézni a szigetnek...így biztos lesz még pár érdekes kérdésünk!:)Már most nagyon várjuk a nyaralást! Üdv:Betti & Laci
Kedves László! Teljesen normális árak vannak itt a szigeten hasonlók mint máshol a kontinensen...7-8 €-ért fő ételek a gyros 2 €-ért kaphatók stb.Szerintem mindenképp érdemes a helyi szigeti különlegességeket megkóstolni smile de a változatosság kedvéért pár kész ételt amit csak a mikroban kell fölmelegíteni,vagy tésztaféléket amihez itt frissen köretet vagy föltétet készítenek majd el...de ezt mindenki maga dönti el smile és a pénztárcája. Sok szeretettel várlak benneteket smile üdv:Marcsi smile
Jenei Mihály Dátum: 2012-07-04 20:33:50
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-07-01 10:44:55
Kedves Mihály ! Javaslatom a következő: lúli.28.-ára a reggel 8:30-as komppal gyertek át Zakynthos-Kyllinibe majd onnan a 11:30-as komppal már a buszunkkal tudtok ide Kefalonia/Skalába megérkezni.. üdv..addig is jó nyarat:Marcsi smile
Egyik utasnak irtad,hogy július 27.én visszaáll az eredeti menetrend !? Igy is jók az időpontok a nekem irt válaszodban ? Köszönöm :Mihály