(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Horváth Csilla Dátum: 2017-07-01 17:55:10
Sziasztok! Szeretnék kapni egy kis tájékoztatást errő a csoda szigetről! Szeptember 23-án megyünk, mi jellemző általánosan akkor az időjárásra!? Strandidő,tenger hőmérséklete? Mivel utószezonba megyünk kedvezményesebb-e az autóbérlés? A Hermésben foglaltunk,van-e közel hozzá bolt,illetve melyik strand van közel hozzá? Myrthos beach csak hajóval közelíthető,vagy a bérelt autóval is? Köszi előre is a segítségeteket, bármilyen infó érdekel,először megyünk a szigetre,eddig nekünk Zakynthos volt a favorit.
Grand Marcsi Dátum: 2017-06-27 07:56:55
Kedves Vendégek ,leendő utasaink! Mindenki megnyugtatására ,ismét tartalmazza a szigettúránk Assos látogatását ahol egy órát tartózkodunk! Jó utat majd a gyönyörű Kefaloniára,mindenkit szeretettel várunk. üdv Marcsi smile
Filep Vanda Dátum: 2017-06-25 21:37:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2017-06-20 07:21:24
Kedves Vanda! Igen még mindig 6-7 € a 2napágy az ernyővel a strandunkon Skalán. Amint megérkeztek aznap a megbeszélés után már be is lehet fizetni a fakultatív programokra smile smile smile Ígérem nem maradtok le semmiről:) Minden jót addig is:) üdv Marcsi
Köszönöm szépen az infókat Marcsi! smile Azt még meg szeretném kérdezni, bár tudom, hogy ez nem olyan dolog, ami nélkül ne lehetne élni, és amúgy is úgy igyekszik pakolni az ember lánya... de esetleg vasalót alkalomadtán lehet kérni vagy bérelni, vagy nem is tudom... :) a Hermes apartmanban leszünk :) Valamint a konyha milyen felszereltségű? Gondolom 2 főre étkészlet, evőeszközök, pohár.. de vannak eszközök egy gyors főzőcskére is? smile
Dettix Dátum: 2017-06-23 08:49:20
Varga E Tünde írta ekkor: 2017-06-22 12:46:46
Kedves Marcsi! :) Mi már 2015-ben voltunk a Hermes apartmanban, Skalán. Most megint megyünk, de már 8-an. Hallottam, hogy kész lett az az út ami Assosra visz. Érdeklődnék, hogy ha megint elmegyünk fakultatív program keretében a hétfői szigettúrára akkor lesz lehetőségünk megnézni ezt a kis gyönyörű földnyelvre épült települést? Köszönettel, Tünde
Kedves Tünde! 2 nappal ezelőtt én is ezt kérdeztem és kedvező választ kaptam. Igen, megy a szigettúra Assosba.
Varga E Tünde Dátum: 2017-06-22 12:46:46
Kedves Marcsi! :) Mi már 2015-ben voltunk a Hermes apartmanban, Skalán. Most megint megyünk, de már 8-an. Hallottam, hogy kész lett az az út ami Assosra visz. Érdeklődnék, hogy ha megint elmegyünk fakultatív program keretében a hétfői szigettúrára akkor lesz lehetőségünk megnézni ezt a kis gyönyörű földnyelvre épült települést? Köszönettel, Tünde