Szia, Marcsi! Szerencsésen haza értem. Jó hosszú volt az út, de kényelmes. Nagyon színvonalasak ezek az emeletes Grandos buszok. Jó helyem volt elöl, sokat aludtam az úton.
köszönök neked mindent, jó volt kint még a hűvös idő ellenére is. A sziget egyedül állóan szép. Ne felejts el végleg, és ha tudsz valamit írjál! Puszi, Gabi.
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-03 22:58:16
Gábor írta ekkor: 2012-06-03 12:48:58
Kedves Marcsi! Feleségemmel az idén nyáron ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat és ennek alkalmából szeretnénk a tengerparton összeházasodni, persze nem kell nagy felhajtásra gondolni csak egy egyszerű kis pár perces szertartást szeretnénk ott a parton jelképesen. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy van-e lehetőség erre ? Ha igen milyen papírokkal kell rendelkeznünk, anyagi vonzatát tekintve mire lehet számítani, valamint bármelyik nap meg lehet-e tartani. A választ előrre is köszönöm Üdv. Gábor
Kedves Gábor!
A [email protected] írd már meg nekem pontosabban hogyan képzelitek az esküvőt.
KÖszi
üdv:Marcsi
Gábor Dátum: 2012-06-03 12:48:58
Kedves Marcsi! Feleségemmel az idén nyáron ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat és ennek alkalmából szeretnénk a tengerparton összeházasodni, persze nem kell nagy felhajtásra gondolni csak egy egyszerű kis pár perces szertartást szeretnénk ott a parton jelképesen. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy van-e lehetőség erre ? Ha igen milyen papírokkal kell rendelkeznünk, anyagi vonzatát tekintve mire lehet számítani, valamint bármelyik nap meg lehet-e tartani. A választ előrre is köszönöm Üdv. Gábor
Szakos Zoltán Dátum: 2012-06-03 10:47:02
Tud valaki működő webkameráról Kefin?
Grand Marcsi Dátum: 2012-05-31 17:05:25
Hegedüsné Szegi Renáta Éva írta ekkor: 2012-05-31 07:43:46
Még lenne egy olyan kérdésem h a Mounda beach-re hogyan lehet áétjutni? jár kis leinthető busz? vagy gyalogszerrel a aorton ellehet sétálni?
szia Reni!
A parton is lehet próbálkozni a főúton is ,de 6€-ért a taxival oda-vissza megjárhatják az ismerősök a Moundára az utat,szivesen segítek majd nekik is:)
üdv:Marcsi