(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Saci Illésné Dátum: 2012-04-27 20:09:24
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2012-04-26 10:08:19
Szia Saci! Hellaszon megnéztem a képeid, teljesen felcsigázott,nagyon szépek. Egy hónap múlva indulok!!!!!! Üdv. Gy.Panni
Szia Panni! Örülök, hogy felcsigázott, de a valóságban sokkal szebb!!!! smile smile nagyon jó lesz, majd meglátod. Ez a sziget annyira természetes, tiszta, jó levegő és nagyon jó a tenger,,,IMÁDOM!!!!- Nagyon jó nyaralást!
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-27 11:46:06
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2012-04-26 14:06:58
Kedves Marcsi! Jól esnek kedves szavaid, a szigetről rengeteg képet és videót megnéztem, de gondolom a valóságban sokkal szebb. A kirándulásokra mindenképpen megyünk, mindent látni akarunk!!! Már alig várjuk, hogy indulhassunk. Üdv. Panni
Kedves Panni. smile Biztos vagyok benne hogy nagyon jol fogjak erezni magukat megunhatatlan Kefalonia smile rengeteg latnivaloval gyonyoru partjaival.. legalabb ket het kell ennek a szigetnek... smile rajtam biztosan nem fog mulni hogy feledhetetlen elmenyeket szerezzenek smile erkezesig is minden jot kivanok smile Marcsi
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-04-26 14:06:58
Kedves Marcsi! Jól esnek kedves szavaid, a szigetről rengeteg képet és videót megnéztem, de gondolom a valóságban sokkal szebb. A kirándulásokra mindenképpen megyünk, mindent látni akarunk!!! Már alig várjuk, hogy indulhassunk. Üdv. Panni
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-26 12:37:14
Kedves Panni smile Sok latnivalo van Skala kornyek seta es turazasi lehetoseg is de a fakultativ programok a leglatvanyosabbak. Remelem ezen belul is sikerul ezt a szigetet megkedveltetni mindenkivel....feledhetetlen elmenyekkel ter haza majd mindenki es jo hiret kelti szep Kefalonianak smile smile smile Szeretettel fogom varni kedves Panni smile Marcsi
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-04-26 10:08:19
Szia Saci! Hellaszon megnéztem a képeid, teljesen felcsigázott,nagyon szépek. Egy hónap múlva indulok!!!!!! Üdv. Gy.Panni