(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Jakab Miklós Dátum: 2012-04-23 19:27:24
Kedves Solyamolya! Ez a virtuális séta nagyon szuper,nagyon tetszik Skala! :-) Alig várom,hogy ott legyünk már! :-)
Telek Attiláné Dátum: 2012-04-23 19:04:05
Orsolya írta ekkor: 2012-04-23 17:22:27
Valaki szeretne virtuális sétát tenni Skalaban??Én már kipróbáltam és elsétáltam a Renieri apartman előtt is smile Teljesen ingyenes!!Sőt akár Kefalonia bármelyik városát körbe lehet sétálni smile Itt a link: http://www.justkefalonia.co.uk/skala.htm
Bármelyik városban, azért nem, de Skala benne van. És még másik öt:Agia Efimia Katelios Lassi Lourdas Poros A többi helyről egyelőre csak képek vannak, de azokat is érdemes mazsolázni. Sajnos a Hermes és az Anna előtt nem lehet elsétálni, mert másfelé visz az útvonal.
Orsolya Dátum: 2012-04-23 17:22:27
Valaki szeretne virtuális sétát tenni Skalaban??Én már kipróbáltam és elsétáltam a Renieri apartman előtt is smile Teljesen ingyenes!!Sőt akár Kefalonia bármelyik városát körbe lehet sétálni smile Itt a link: http://www.justkefalonia.co.uk/skala.htm
Grand Marcsi Dátum: 2012-04-21 12:50:03
Kedves Katalin smile Te emlitetted hogy melyik tarsasag szokott es melyik nem sztrajkolni...erre valszoltam...hogy allami es nem allamin belul is lehet mas befolyasolo tenyezo amire nem gondolhatunk... es itt utaltam ra hogy ezt sem lehet kiszamitani smile de mivel nem akartam raterni reszletekre,untatni sem akartam a forumozoimat ezert nem tertem ki a reszletekre.Majd ha lent leszek akkor tudok maj.16. an biztos infot atadni nektek...minden ujdonsagrol valtozasrol..addig is turelmet kerek mindenkitol. smile A visszaszamlalas mar beindult smile smile smile sy;p napot neked is Katalin...remelem szelyesen is lesz modunk az iden talalkozni.. Marcsi smile
Szabó Katalin Dátum: 2012-04-20 17:49:29
Kedves Marcsi! Első válasznak jó lett volna Edinának, de helyette nem kellett volna lehurrogni, hogy miért kérdez és te ezt úgy értékelted mint negatív hozzáállást, egyébként meg csak a buta ember folytatja a "strucc politikát" az okos próbál tájékozódni és pontosan erre találták ki a fórumot azzal nyilván tisztában van mindenki, hogy "bárhol, bármikor lehet sztrájk" tudomásom szerint a Jón tengeren levő komptársaságok nem szoktak sztrájkolni (egyébként ez is pozitív hozzáállás) Köszönjük a Vassiliki kompról a (de ugye itt is arról írsz, hogy a biztositásuk nem rendezett, tehát semmi köze nincs a sztrájkhoz) tájékoztatást és a biztatást smile