(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Horváth Marcsi Dátum: 2016-08-17 11:16:30
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-08-16 18:15:12
Szia Marcsi! Rákérdezek majd a vizisportostól és majd válaszolok! Nem rajtam múlik hanem az utasokon...én mindíg bizonygatom hogy itt közép Görögországban sokkal jobb az időjárás mint följebb északon:) és október végéig úszható a tenger smile smile smile Hajrá ...várunk mindenkit októberben is Kefaloniára!!!! üdv addig is Marcsi smile
Szia Marcsi! Köszönöm a választ. Én is minden fórumon ezt írom, tavaly is szuper időnk volt, szuper tengerrel. smile Idén is így lesz. Akkor még bíztatom tovább az embereket, hátha megleszünk. Ugye jól tudom, hogy ha már Zakival együtt megvan a létszám, akkor nem kell aggódjak tovább? Még nincs meg, de alakul. smile smile smile Puszi Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2016-08-16 18:24:41
Erdély Ildikó írta ekkor: 2016-08-16 13:26:55
Kedves Marcsi! Szeptember 3án érkezünk Veletek a Renieribe! Abban szeretném a segitsegedet kérni, hogy tudomásunkra jutott, Myrtos beachnél lehet ejtőernyőzni! Sajnos semmiféle információt nem kapok, nem találok sehol erről....Irtam a Kefalónia oldalra, de sajna ők sem tudnak több infót adni... a kérdésem az lenne, hogy tudnál nekünk előre abban segiteni, hogy leszervezni nekünk 2 főre repülést, vagy majd ha megérkeztünk? annyit tudok, hogy szeptember közepéig elérhetőek, és hogy 40-60euro között van az ára, de hogy merre vannak és merre találjuk meg őket semmit de semmit nem tudok meg kérlek szépen segits nekünk , örök élmény lenne...főleg igy születésnapomra :) szép napot alig várom hogy érkezzünk máááááár csak 17 nap!! juhujjjjj
Kedves Ildikó! Itt már érkezésetek napján minden információt megadok a megbeszélésen...Még aznap lefoglaljuk neked a szülinapi repülésedet egy percig se aggódj! smile smile 60€ szuper minőségű videófelvétellel az ugrás ernyővel. Addig is minden jót nektek! Üdv Marcsi smile smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-08-16 18:15:12
Horváth Marcsi írta ekkor: 2016-08-15 15:40:20
Szia Marcsi! Röpke 38 nap, és mi is megyünk. :D 2 hétre. Viszünk is magunkkal pár embert. A csónak bérlés engem is érdekelne, tavaly valahogy kimaradt. Szerinted szeptember utolsó, október első hetében van még esély rá, hogy találunk csónakot? MÁS: Egyre jobban aggódom a második hét miatt. Létezik, hogy elmarad? Nagyon kevesen vagyunk. :( Szép nyarat ;) Marcsi
Szia Marcsi! Rákérdezek majd a vizisportostól és majd válaszolok! Nem rajtam múlik hanem az utasokon...én mindíg bizonygatom hogy itt közép Görögországban sokkal jobb az időjárás mint följebb északon:) és október végéig úszható a tenger smile smile smile Hajrá ...várunk mindenkit októberben is Kefaloniára!!!! üdv addig is Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-08-16 18:09:47
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-08-15 11:08:43
Jövünk,jövünk,jövünk,jövünk.........már "csak" 9 nap......lassan pakoljuk a cuccokat és a Tribord-búvármaszkot sem hagyjuk otthon....mert nézelődni muszály a víz alatt.... smile smile smile smile smile
Jó utat majd ide Nándor! remélhetőleg még ti is szemtanúi lehettek a kis tekik kikelésének smile smile smile üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-08-16 18:07:47
Simon Tamás írta ekkor: 2016-08-13 19:33:27
Kedves Marcsi! Ez szuper smile ,köszönöm! Üdv Tomi
Kedves Tamás jó utat majd ide Kefaloniára! smile smile üdv Marcsi