(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Balogh Bernadett Dátum: 2010-06-24 08:31:43
Holnap utazunk....! :D Végre eljött ez a perc is. Veronika! 40 fokra nem vágyom, de egy kellemes 29-33 fokot el tudnék viselni.:-))) Remélem most már jó idő lesz a szigeten is és itthon is. Most már nem kell sok és felfedezzük a sziget gyönyörűséges partjait!!!!!!!!:-))))))))))))))) Mindenkinek további kellemes nyarat kívánok! Detty
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-06-23 22:18:36
Balogh Bernadett írta ekkor: 2010-06-23 16:48:14
Szia Veronika! Nem nagyon akarok ebbe beleszólni, de egy valamit ne felejts el, a Hermes van a legmesszebb a partól, neki valóban már valamit "virítania" is kell. Nekem mondjuk az is szempont volt, hogy földszint ne legyen, de egylégterű és pótágyazható legyen. Nos ez ahogy néztem csak a Hermesben valósulhatott meg! Persze, mindenkinek más a szempontja. Jobban tetszik a Renieri, de ide tudtunk foglalni. Tény, az ingyen wifi és az olcsóbb klíma nagy vonzerő. (már akinek!!!!!!!!!!) Szia Detty
Szia Detty ! Külső szemlélőként tettem a megállapítást. Természetesen én is megvagyok net nélkül , ha kell. Viszont az olcsó klíma már egy fokkal vonzóbb (40 foknál, még ha kereszthuzatot is csinálsz, akkor is olyan, mintha a forró hajszárítót kapcsolnád be) Természetesen az apartman kérdése még így is másodlagos ,mégsem lényegtelen szempont. Elvégre a sziget értékeiért utazunk ennyit. :) Üdv: Verus
Balogh Bernadett Dátum: 2010-06-23 16:48:14
Szia Veronika! Nem nagyon akarok ebbe beleszólni, de egy valamit ne felejts el, a Hermes van a legmesszebb a partól, neki valóban már valamit "virítania" is kell. Nekem mondjuk az is szempont volt, hogy földszint ne legyen, de egylégterű és pótágyazható legyen. Nos ez ahogy néztem csak a Hermesben valósulhatott meg! Persze, mindenkinek más a szempontja. Jobban tetszik a Renieri, de ide tudtunk foglalni. Tény, az ingyen wifi és az olcsóbb klíma nagy vonzerő. (már akinek!!!!!!!!!!) Szia Detty
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2010-06-23 14:43:34
Ahogy elnézem, a Hermesz mindent visz. Jó kereskedők! Ha a másik 2 apartman fenn akar maradni, kénytelen lesz olcsó klímával, és vifi-vel kirukkolni, mint a Hermesz. Aztán már csak mi kellünk :) Annyira kevés a foglalás a férőhelyhez képest, hogy szerintem nem az emeletes buszok mennek. Jól Gondolom Marcsi?!
Grand Marcsi Dátum: 2010-06-23 13:03:16
Szivi:)