Kedves Miklós!Ha kérdezhetek olyat,miként sikerült önöknek 2 különböző helyre foglalni egymás után?Ha nem egyéni utazással mennek hanem buszosan a Granddal?Mi tavaly szerettünk volna 1 hetet tölteni Neoi Poroiban és utána mentünk volna le Toloba....de közölték velünk,hogy ilyen nem lehetséges mert a buszok teli kapacitással közlekednek és a kint felszállás nem lehetséges,pedig a buszköltségét kifizettük volna.....így töltöttünk volna 2 hetet egy csapásra kint.....meghiúsult mert nem engedtek így foglalni.Maradt akkor a már 3-szorra Korfu.Nem volt az sem gond,de most csodálkozom ezen.....üdvözlettel.
Kedves Nándor!
A Miklós párja vagyok, én szoktam fórumozni, ezért engedje meg, hogy én válaszoljak. Kefalóniára terveztünk 1 hét nyaralást, majd jött az az opció, hogy ha már ennyire közel van egymáshoz a 2 sziget, így még 1 hetet eltöltenénk Zakynthoson is. Az utazási irodával történt egyeztetés alapján szerintem ez azért volt lehetséges, mert Kefaloniáról Zakynthosra való átjutást magunknak kell megszervezni. Gyakorlatilag a mi esetünk olyan, mintha 2 hetes nyaralást foglaltunk volna valamelyik szigeten.