(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-03-04 12:07:04
Kedves Éva! Az Olívia apartman honlapján meg a Bookingon is azt olvastam hogy a wifi ingyenes.Grand honlapján fizetős? Előző hozzászólónak válaszolnám hogy csak a mecsetekbe nem lehet fedetlen vállal és rövid nadrágba menni.
Dátum: 2012-03-02 21:38:27
Sziasztok ,Erzsó vagyok!Mi juni 23-tól megyünk .kiváncsi lennék ,hogy mennyire kell zártan öltözködni ,mivel egy iszlám ország? Segitsetek ,mert szeretem a keveset takaró öltözetet legalább is ha már egyszer nyár van,de senkit nem szernék megbotránkoztatni!Várom a választ
Grand Éva Dátum: 2012-02-29 16:59:24
Schneider Melinda írta ekkor: 2012-02-26 22:15:58
Kedves Éva! Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy a katalógus szerint a fakultatív programok árára rájön még a belépők ára. Akkor ez azt jelenti, hogy pl. Pamukkale 55€-ban csak az utazás illetve az ottan ebéd van benne? És esetleg ha van vmi belépő azt külön kell fizetni, mondjuk? Csak mert erről itt a honlapon nincs külön említés, viszont a katalógus piros nagybetűkkel kiemeli smile A segítséget előre is köszönöm!!!!
Kedves Melinda! A fakultatív programokról teljesen pontos információt májusban tudunk adni ( mit tratalmaznak az árak, mennyi kell még belépőkre,stb.).Az első turnus beindulása után a kinti partnerünk is korrekt árakat mond nekünk, a mostani árak egyébként is tájékoztató árak. Térjünk vissza a kérdésre májusban, ha lehet. Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2012-02-29 16:56:07
Zsolnai Károly írta ekkor: 2012-02-28 10:06:07
Üdvözlöm!Kusadasitól milyen messze van Isztambul,s szerveznek e oda fakultatív programot.Egyénileg vonattal vagy busszal ellehet jutni?Ugyan ez a kérdésem Izmirre.Júni 30tól,júli 15ig utazunk veletek.köszi a választ
Kedves Károly!Istambul nagyon messze van ahhoz, hogy 1 napba beleférjen, kb 600 Km. Csak az utazgatással eltelik egy nap oda, és akkor még nem láttunk semmit. Ismirbe el lehet jutni menetrend szerinti busszal ( a vonatot nem tudom), de kérdés az, hogy miért menjünk oda? Műemlék, látnivaló nem nagyon van ott, az egy hatalmas kiterjedésű kikötő város, nagyon sok lakossal. Bővebbet majd az idegenvezető fog mondani a megbeszélésen ( nem én leszek kint az idegenvezető).Ha bármi másban segíthetek,írj! Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2012-02-29 16:49:33
Kis Richárd Ádám írta ekkor: 2012-02-29 13:12:25
Kedves Éva!Olyan kérdésem lenne,hogy az új török líra a mostani fizetőeszköz ugye törökbe?Mert találtam interneten 2 Bp-i pénzváltót ami ad új török lírát.További szép napot
Kedves Richárd! Igen, az új török líra a saját fizető eszközük.Üdvözlettel:Éva