Kedves Sommer!
Itt vannak a valutaváltók árai:
http://www.valutacentrum.hu/torok-lira-valuta-arfolyam
Azért itt még 110-alatt is van török líra.
Kedves Miklós!
Gondoltam, hogy bankok deviza árfolyamait nézte, de az nem kézzel fogható sajnos, a deviza mindig is olcsóbb mint a valuta.... én december óta figyelem a valutacentrum árfolyamait most még tény és való hogy lent van a líra ára... .decemberben 115 Ft volt, majd tavasszal végég 120 és felette volt az árfolyam. Sokáig gondolkoztam azon, hogy mit érdemes vinni, Eurot vagy lírát, ezért mind a kettőt figyelem, és számolok, mostani árfolyamokon még mindig Euroval járok a legjobban, de a líra már lejjebb menne mondjuk 106-107 Ft-ra gondolkozás nélkül lírát vinnék nagyobb százalékba, igaz közben tartom a kapcsolatot egy török sráccal akit néha megkérek, hogy tájékoztasson a kinti váltási árfolyamról....illetve a napokban beszéltem egy ismerősömmel akinek a párja török és itt él Magyarországon, és Ő kimondottan azt mondta, hogy Eurot vigyek csak!!! És tényleg ha átszámolom, akkor mindig jobban járok a mostani árfolyamokkal, ha Eurot viszek....., de én még mindig várok, azt tudom...kockáztatva, hogy hátha egy kicsit vissza megy az Euro vagy líra árfolyama...
Még van egy bő hónapom elmélkedni......... hogy miként járok jobban ......