(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Vallyon Valentina Dátum: 2015-05-19 18:31:56
Kedves mindenki! Szeretném megkérdezni, hogy aki járt már a Yonca Aparthotelben tud-e nekem abban segíteni, hogy a menüs félpanziónál vagy vacsoránál előre kell-e befizetni a hétre vagy lehet, mondjuk csak egy napra. amikor éppen úgy gondoljuk? Válaszokat előre is köszönöm. :) Valentina
Demeter Zsuzsa Dátum: 2015-05-18 13:08:50
Kedves Judit! Nagyon szeretnék eljutni Kusadasiba, egyetlen félelmem van, hogy a busz magas hegyek között, szakadékokkal teli úton fog haladni. Sajnos rettentően félek a magasban, ezért nem ülök repülőre sem :( Szeretném megkérni, hogy egy-két mondatban írja le nekem, vannak-e veszélyes részek az út során? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel:Zsuzsa
Egri Tímea Dátum: 2015-05-17 15:57:19
Tisztelt Grand Judit! Szeretném elkérni a fakultatìv programok listáját. [email protected] Köszönettel
Zoltán Dátum: 2015-05-17 13:15:55
Tisztelt Grand Judit ! Korábban már érdeklődtek az Aydin program felől. Engem is érdekel.Csalódottan olvastam a választ,hogy nem szerepel az idei szezonban. A Parga fórumon a következőt írták szintén egy új fakultatív programról: "Kedves Fórumozók! Cégünk számára mindig utasaink voltak az elsők, a legfontosabbak, így véleményeiket, kívánságaikat is eszerint kezeljük. A napokban tárgyaltunk partnerünkkel, és felveszik programjaik közé a Vikos-kanyont is.... " Ezek szerint , nem lehetséges mindig az utasok kívánságát figyelembe venni ?
Grand Judit Dátum: 2015-05-16 23:57:46
SZABÓ MARGIT írta ekkor: 2015-05-15 11:23:23
Kedves Grand Judit! Meg szeretném kérdezni, hogy vasárnap lesz-e ingyenes városnézés Kusadasiban, v. melyik napon? Köszönöm szépen. Margó
Kedves Margó, holnap lesz ilyen városnézés, de mivel ez ingyenes program, előfordulhat az is, hogy beszüntetik. Tehát nem tudom garantálni, hogy amikor Önök itt lesznek, akkor is lesz. Üdvözlettel, GrandJudit