(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sommer Dátum: 2015-03-08 17:04:49
Üdv, Csótár! A 601-es szobáról lenne pár kérdésem, légyszíves írj a [email protected] címre. Köszönöm!
Kaló Krisztina Dátum: 2015-03-05 22:17:02
Kiss Nikolett írta ekkor: 2015-03-04 08:09:16
Kedves Kriszti! Lenne még 1-2 kérdésem... Esetleg telefonon vagy e-mailben tudnánk beszélni? Niki
Szia, [email protected] smile
Grand Judit Dátum: 2015-03-05 09:41:38
Schlammer Zsuzsanna írta ekkor: 2015-03-04 14:44:21
Üdv mindenkinek! Mi még csak most szeretnénk lefoglalni a szállást, de úgy néz ki, hogy szeptemberre-okrtóberre fog kitolódni a dolog, ami szerintem egy kicsit se baj, de érdekelne minket a cápákkal úszás a víziparkban. Tavaly májusban még nem volt nyitva ez a lehetőség, csak a delfines dolgok. Tudja valaki esetleg, hogy mikortól meddig lehet cápászni? :) Illetve tavaly hogy volt ez? Az Adaland oldalán egyáltalán nincs még általános nyitvatartás sem, a fórum pedig, amit találtam, 1000 éve inaktív... Köszönöm a választ!
Kedves Zsuzsanna, nem akarom a elkeseríteni, de szeptember végén, már elképzelhető, hogy zárva lesz az Adaland Seapark része. Üdvözlettel, GrandJudit
Schlammer Zsuzsanna Dátum: 2015-03-04 14:44:21
Üdv mindenkinek! Mi még csak most szeretnénk lefoglalni a szállást, de úgy néz ki, hogy szeptemberre-okrtóberre fog kitolódni a dolog, ami szerintem egy kicsit se baj, de érdekelne minket a cápákkal úszás a víziparkban. Tavaly májusban még nem volt nyitva ez a lehetőség, csak a delfines dolgok. Tudja valaki esetleg, hogy mikortól meddig lehet cápászni? :) Illetve tavaly hogy volt ez? Az Adaland oldalán egyáltalán nincs még általános nyitvatartás sem, a fórum pedig, amit találtam, 1000 éve inaktív... Köszönöm a választ!
Kiss Nikolett Dátum: 2015-03-04 08:09:16
Kaló Krisztina írta ekkor: 2015-03-02 22:12:10
Szia Niki! Mi a Coast Light-ban voltunk (a Yoncát nem ismerem). Szeptember közepétől töltöttünk ott 2 csodás hetet. Az idő még akkor is szuper volt, kirándulásokra és strandolásra is alkalmas. A Coast Light-nak van tengerre néző erkélyes szobája és természetesen lehet ott strandolni, sőt medencéje is van, napágyak, ernyők, matracok. Nem hiszem, h. lehet félpanzió nélkül foglalni, de szerintem nem is érdemes, mert nagyon jó volt az ellátás. Néhány perces sétával elérhető a kis bazár (felejthető), a központban lévő nagy bazárhoz busszal (un. domulus) érdemes menni. Írj, ha maradt még kérdésed! Kriszti
Kedves Kriszti! Lenne még 1-2 kérdésem... Esetleg telefonon vagy e-mailben tudnánk beszélni? Niki