(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2017-05-24 06:34:35
Krajcsir István írta ekkor: 2017-05-21 18:50:14
Kedves Judit! Érdeklődnék, hogy az idei évben hogyan alakulnak a fakultatív programok? Melyik napokon milyen programok lesznek? Árak a katalógusban meghirdetetthez képest változtak? Olvastam ugyan, hogy az első turnusban sok program elmaradt. De remélhetőleg júniusban ez változni fog.:) Választ előre is köszönöm!
Kedves István! Nem történtek nagy változások a katalógus áraihoz képest, de ahol emelkedtek valamit, ott jelzem a felsorolásban. Szerda : Sarakiniko ( strandolás, tánc, ismerkedési buli) Csütörtök: Jón- tengeri hajós szigettúra Péntek: 1. Korfu 40/ 25 € 2. Acheron folyó forrás- és torkolat vidéke. Az ár nem változott, de a hajókázás 3€ Szombat: Meteora 34/22€ Vasárnap: 1. Vikos kanyon 2. Paxos-Antipaxos kalózhajós kirándulás Hétfő: Albánia ( Nem kell útlevél!) 40/25€ Butrint belépő: 5€ Mi is reméljük kollégámmal, Lacival, hogy minél több programra tudjuk elkísérni Önöket! Üdvözlettel, Grand Judit
Grand Judit Dátum: 2017-05-22 16:10:11
Kovács Attila írta ekkor: 2017-05-22 07:36:03
Kedves Judit!Az iránt érdeklődnék ,hogy mennyire lehet kártyával fizetni a fakultatívprogramokat illetve alexia néni változott-e valamit?Nekem az Alexia szimpatikusabb mint az Elsa.Alexiától a Zorbas taverna milyen messze van? Köszönöm:Attila
Kedves Attila! A fakultatív programokat egyelőre csak készpénzzel lehet fizetni. Alexia néni nagymama lett és talán leadott pár kilót:) Az Elsa is jó ház, mondjuk, a Valtostól egy kicsit távolabb van, de a város központjához és a Zorbas tavernához valamivel közelebb, mint az Alexia Apartman. Az Elsa 5.-ös kétlégterű stúdiójának az erkélyéről nagyon szép a kilátás a várra. 4 fős családnak, társaságnak tágas, ideális hely. Az Alexia Apartmantól 15-20 perc alatt kényelmesen le lehet érni a Zorbas tavernáig, ha útközben nem nézelődik az ember a bazársoron. Üdvözlettel, Grand Judit
Kovács Attila Dátum: 2017-05-22 07:36:03
Kedves Judit!Az iránt érdeklődnék ,hogy mennyire lehet kártyával fizetni a fakultatívprogramokat illetve alexia néni változott-e valamit?Nekem az Alexia szimpatikusabb mint az Elsa.Alexiától a Zorbas taverna milyen messze van? Köszönöm:Attila
Krajcsir István Dátum: 2017-05-21 18:50:14
Kedves Judit! Érdeklődnék, hogy az idei évben hogyan alakulnak a fakultatív programok? Melyik napokon milyen programok lesznek? Árak a katalógusban meghirdetetthez képest változtak? Olvastam ugyan, hogy az első turnusban sok program elmaradt. De remélhetőleg júniusban ez változni fog.:) Választ előre is köszönöm!
Grand Judit Dátum: 2017-05-20 09:55:17
Kovács Attila írta ekkor: 2017-05-19 19:32:09
Szia! Azt szeretném kérdezni,hogy 5.30.-ikai héten mennyire fognak magyarul menni a fakultatív programok? Válaszodat előre is köszönöm.
Kedves Attila! A programok indításának minimális létszáma 15 fő. Ha ez össze jön, megyünk. Persze az időjárás is közbe szólhat, de leginkább az utastársaidtól függ majd, hogy azon a héten milyen programok indulnak. Remélem mindegyik:) Üdvözlettel, Grand Judit